SUNRISE-4070 sistem alınır mı?

aimhack

Decapat
Daha fazla  
Dostlar şu an bu sistemi almayi dusunuyorum. RAM ve SSD yukseltince sistem 41.500 oluyor. Bu fiyata RAM 32 GB ve SSD 1 TB olacak sekilde. Sistem oneriniz var mı yoksa bu sistemi almam daha mantıklı mı olur? Degerlendirmelerinizi ya da onerilerinizi AMD ve NVIDIA'nin teknolojilerini dahil ederek oneride bulunursaniz sevinirim. Simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar şu an bu sistemi almayi dusunuyorum. RAM ve SSD yukseltince sistem 41.500 oluyor. Bu fiyata RAM 32 GB ve SSD 1 TB olacak sekilde. Sistem oneriniz var mı yoksa bu sistemi almam daha mantıklı mı olur? Degerlendirmelerinizi ya da onerilerinizi AMD ve NVIDIA'nin teknolojilerini dahil ederek oneride bulunursaniz sevinirim. Simdiden teşekkürler.
Alınmaz.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...t-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51396
Pardon yanlış link.

Kasa disinda 10/10 sistem baska onerebileceginiz sistem var midir eleme yontemiyle kara vereceğim bir de Sinerji'ye guvenemiyorum fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı