Sunrıse 7500F alınır mı?

Arkadaşlar merhaba hazır sistem almanın arefesindeyim. Bulabildiğim hazır sistem bu; SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR tüm özelleştirmeler ile sistem 26.568TL yapıyor. Sizce bu sistem için değer mi? Alınmaz diyorsanız daha F/P sistem önerilerinizi bekliyorum. Bütçem maksimum. 26k.

Bu sistemin 4060 Ti versiyonunu satın aldım yakın zaman önce. Kasa oldukça soğuk çalışıyor. 7500F için stok soğutucu kullanıyorum. AAA oyunları Ultra Full ayarlara çekmeden işlemci 70 dereceyi geçmiyor. Sadece yükseltme olarak 1TB SSD almanı öneririm. Sonradan Amazon'da bulabileceğin 120mm kule tipi AG400 soğutucu var onu ekleyebilirsin. Kullananlar oldukça memnun. Zaten yük bindirmediğin sürece ısınmayan bir işlemciye bu kule tipi soğutucu her türlü yetiyor.
-
Bahsettiğim Soğutucu

Bu sistemin 4060 Ti versiyonunu satın aldım yakın zaman önce. Kasa oldukça soğuk çalışıyor. 7500F için stok soğutucu kullanıyorum. AAA oyunları Ultra Full ayarlara çekmeden işlemci 70 dereceyi geçmiyor. Sadece yükseltme olarak 1TB SSD almanı öneririm. Sonradan Amazon'da bulabileceğin 120mm kule tipi AG400 soğutucu var onu ekleyebilirsin. Kullananlar oldukça memnun. Zaten yük bindirmediğin sürece ısınmayan bir işlemciye bu kule tipi soğutucu her türlü yetiyor.
-
Bahsettiğim Soğutucu

Fiyatını hak ediyor mu yani hocam belirttiğim bütçede alınır değil mi?

Zaten kule fan almayı planlıyorum, fakat dediğiniz derecelerde kule fan çok da şart değil oradan kısıp SSD de alabilirim, stok fan gerçekten bu kadar etkili oluyor mu? 70 derece yük altında bu işlemciye göre çok serin bence.

26 bin e AM5 Soket olarak iyi tabii ki. Son zamlardan sonra normal kabul edilebilir bir fiyat. Yük altında 70 derece olmuyor. Prime95 testi yaptığımda 90ları buluyor işlemci. Dediğim gibi bu kule tipini aldığınızda sorun çözülecektir. Yine de 1TB yapmadan almayın bilgisayarınızı tavsiyem o yöndedir.

26 bin e AM5 soket olarak iyi tabii ki. Son zamlardan sonra normal kabul edilebilir bir fiyat. Yük altında 70 derece olmuyor. Prime95 testi yaptığımda 90ları buluyor işlemci. Dediğim gibi bu kule tipini aldığınızda sorun çözülecektir. Yine de 1TB yapmadan almayın bilgisayarınızı tavsiyem o yöndedir.

Anladım hocam değerlendirmeniz için teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı