Sunucu makinesi ne ile kurulabilir?

cupcapp

Hectopat
Merhaba. Evimde bulunan server kasaya sanal sunucular kurmak istiyorum. Sizce altyapı işletim sistemi için server 2019 datacenter ile mi kurayım yoksa Windows 10 işletim sistemi kurup mu oluşturayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Evimde bulunan server kasaya sanal sunucular kurmak istiyorum. Sizce altyapı işletim sistemi için server 2019 datacenter ile mi kurayım yoksa Windows 10 işletim sistemi kurup mu oluşturayım?

Windows ile yapmak daha basit amatörler için ama daha profesyonel yapacaksan hemen linuxa yönel.

Windows Server 2012 R2 daha iyi olabilir.

O işler nasıl bilmiyorum ama Ltt'de sanırım normal Windows 10 kurup Hyper-v ile CS:GO atıyorlardı.

Windows Server 2012 R2 daha iyi olabilir.
Peki server 2012 r2 kurup üzerine sanal sunucu programları ile sanal makineler kurmam daha mı iyi olur diyorsunuz ? 2019 daha güncel değil mi ?
Windows ile yapmak daha basit amatörler için ama daha profesyonel yapacaksan hemen linuxa yönel.
Teşekkür ederim ilk fırsatta linux öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…