Sunucu oyun çalıştırır mı?

kivanc1212

Hectopat
Daha fazla  
Almanya'dan bir dostumuzun sunucu PC'si varmış, bana getireceğini söyledi. Bu sunucular normal bilgisayar gibi mi, yeni çıkan oyunları oynatabilir mi? Ayrıca ekran kartı nasıl oluyor bunlarda? Araştırdım işlemcileri çok güçlü oluyormuş ama ekran kartı bulunur mu? Son oyunları oynatmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
%99 ihtimalle ekran kartı yok o bilgisayarın. Bu yüzden ekran kartı takmadıkça çoğu oyunu düzgün oynayamazsınız. Hangi oyunları oynayacaksınız?

GTA4 türü oyunlar. Ekran kartı olmasa bile çalıştırır mı? Olmadığını sayarsak ayrı alıp takabilir miyiz? Fiyatları nedir?

Özelliklerini bilmiyorum. Sadece genel olarak bilgi almak istedim, henüz teslim edilmedi. Ekran kartı sorun yaratır mı?

Ekran kartı yoksa istediğiniz oyunları oynamanız çok zor. Özelliklerini öğrendiğiniz zaman buraya yazarsınız, bizde size gerekli bilgileri veririz. Ama sunucu bilgisayarda oyun oynamanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Yanlış anlamayın ama bilgisayardan pek anlamıyorsunuz sanırım. Gelecek bilgisayarda da Windows Server kurulu olacak. Ne bileyim işiniz zor. Tanıdığınız, bilgisayardan iyi anlayan biri varsa ondan yardım almanız daha iyi olacak. Çünkü buradan yapacağımız yardımla pek ilerleyebileceğinizi sanmıyorum.

Şahsen o cihaz satılıp daha iyi bir sistem kurulabilir diye düşünüyorum. O makine oyunlarla heba olmasın, sizin için daha uygun bir sistem toplanır.

Sunucular çok fazla elektrik harcıyor. Bence oyunları oynamak için bir bilgisayar topla. O oyunun sunucunu açarsın hem de para kazanırsın. Sakın sunucuyu satma geliri çok fazla. Gerçekten ilgilenirsen ayda en az 200 TL kazanırsın :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı