Sunucuları kapatılan oyun tekrar nasıl oynanır?

İşletim sistemi
Android

xKlaus

Centipat
Daha fazla  
Merhaba eskiden "Looney Tunes Dash" adında küçükken oynadığım bir koşu oyunu vardı ama yıllar önce sunucuları kapatıldı. Oyun "Looney yükleyicisi" adında içerik yükleyici ile diğer şeylere erişebilmemizi sağlıyordu apk indirsem bile 820 seviye içerisinden sadece 15 seviye oynatıyor seviye 16 da ise error veriyor. Kısacası bu oyunun sunucusunu tekrardan nasıl aktif hale getirebilirim?

Son düzenleme:
Merhaba eskiden "Looney Tunes Dash" adında küçükken oynadığım bir koşu oyunu vardı ama yıllar önce mağazalardan kaldırılıp sunucuları kapatıldı. Oyunu tekrardan çok fazla oynamak istiyorum. Oyun "Looney yükleyicisi" adında içerik yükleyici ile diğer şeylere erişebilmemizi sağlıyordu ama artık hata veriyor. Kısacası bu oyunun sunucusunu tekrardan nasıl aktif hale getirebilirim?
Genelde bu sorunu yaşayan oyunlar APK olarak indiriliyor.

Genelde bu sorunu yaşayan oyunlar APK olarak indiriliyor.
hocam olay oyun oyunun kaldırılması değil sunucusunun kapatılması apk indirsem bile bişeye yaramaz

Sunucu kapalıysa aktif hale getiremezsiniz hocam
hocam geçen bir yazı gördüm oyun aktifken kaynak kodları çalındıysa sunucuları tekrar açıp kendi aramızda oynayabiliyormuşuz ama yeteri kadar kod vs. bilgim yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı