Sunucuya plugin nasıl kurulur?

AceTN

Decapat
Daha fazla  
Rabisu'dan sunucu kiraladım ve lav yükseliyor plugini kurmak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok bilgisi olan kişiler nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilir mi?

Keşke öğrenip kiralasaydınız. YouTube'da bir sürü video var.

Normal Survival için kiralamıştım zaten farklılık olsun diye bir kurmayı denedim ama başaramadım.
Rabisu'nun Discord'unda Minecraft ile ilgili konulara yardımcı oluyorlar.

Rabisu'dan sunucu kiraladım ve lav yükseliyor plugini kurmak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok bilgisi olan kişiler nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilir mi?
Bunun için siteler var internette Minecraft plugins olarak aratıp eklentileri inceleyebilirsin indirdikten sonra jar dosyasını server dosyasının içindeki plugins klasörüne atman lazım.

Bunun için siteler var internette Minecraft plugins olarak aratıp eklentileri inceleyebilirsin indirdikten sonra jar dosyasını server dosyasının içindeki plugins klasörüne atman lazım.

Onu yapıyorum zaten sonrasında sunucu açılmıyor onun sebebini çözemedim.

Onu yapıyorum zaten sonrasında sunucu açılmıyor onun sebebini çözemedim.
Konsoldan hatanın ne ile ilgili olduğuna bakın bazı pluginler başka pluginlere gereksinim duyuyor sürümleri de sunucunun sürümüyle uyumlu olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…