Keşke öğrenip kiralasaydınız. YouTube'da bir sürü video var.
Rabisu'nun Discord'unda Minecraft ile ilgili konulara yardımcı oluyorlar.Normal Survival için kiralamıştım zaten farklılık olsun diye bir kurmayı denedim ama başaramadım.
Bunun için siteler var internette Minecraft plugins olarak aratıp eklentileri inceleyebilirsin indirdikten sonra jar dosyasını server dosyasının içindeki plugins klasörüne atman lazım.Rabisu'dan sunucu kiraladım ve lav yükseliyor plugini kurmak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok bilgisi olan kişiler nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilir mi?
Bunun için siteler var internette Minecraft plugins olarak aratıp eklentileri inceleyebilirsin indirdikten sonra jar dosyasını server dosyasının içindeki plugins klasörüne atman lazım.
Konsoldan hatanın ne ile ilgili olduğuna bakın bazı pluginler başka pluginlere gereksinim duyuyor sürümleri de sunucunun sürümüyle uyumlu olması lazım.Onu yapıyorum zaten sonrasında sunucu açılmıyor onun sebebini çözemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.