Sunum nasıl hazırlanır ve yapılır?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Hocamız bu sene herkese bir konu hakkında sunum ödevi vereceğini söyledi ve şansa listeden seçtiğinde ilk ben çıktım. Hiç sunum yapmamış ve utanan, gerilen bir insanım. Konular "Karışımların sınıflandırılması" ve "Çözünme ve polarlık". PDF bir sunum hazırlayıp flasha atıp götüreceğim.

Hocamız bu sene herkese bir konu hakkında sunum ödevi vereceğini söyledi ve şansa listeden seçtiğinde ilk ben çıktım. Hiç sunum yapmamış ve utanan, gerilen bir insanım. Konular "karışımların sınıflandırılması" ve "çözünme ve polarlık". PDF bir sunum hazırlayıp flasha atıp götüreceğim.

Bana da bilgisayar dersinden vermişlerdi ama gerekli programı PC kaldırmıyor mayıs ayına kadar yapmazsam sınıfta kalacağım.

Hocamız bu sene herkese bir konu hakkında sunum ödevi vereceğini söyledi ve şansa listeden seçtiğinde ilk ben çıktım. Hiç sunum yapmamış ve utanan, gerilen bir insanım. Konular "Karışımların sınıflandırılması" ve "Çözünme ve polarlık". PDF bir sunum hazırlayıp flasha atıp götüreceğim.

Slayt olarak hazırlayın . Anlatır gibi yapın sadece hocayla göz teması kurun . Bir cümle okuyun hocaya bakın bir cümle okuyun hocaya bakın . Sunum olarak sade bir sunum yapabilirsiniz slayt olacak sanırım . Arka planı beyaz yapmanızı öneriyorum . Bazı cümleleri internetten alın . Arada bir resim koyun slaytlara küçük küçük . PDF te olabilir resimler . Sayfa sayısını kısa keserseniz iyi etmiş olursunuz. Kaynakça kısmı ekleyin resimleri aldığınız linkleri oraya koyarsınız .

Powerpoint programından yapabilirsiniz. Gayet basit bir program. Biraz ara yüzü kurcalayarak hemen anlarsınız programı.

O düşündüğünüz bilgisayar derslerinden olsa keşke ben elektrik elektronik okuyorum dersin adı bilgisayar devre dizaynı tüm dersler dolu olunca mecbur almıştım bölüm dersi olduğundan çok sıkıntı.
Bilgisayarınız o şeyi hazırlayacağınız programı mı kaldırmıyor ben mi yanlış anladım ?

O düşündüğünüz bilgisayar derslerinden olsa keşke ben elektrik elektronik okuyorum dersin adı bilgisayar devre dizaynı tüm dersler dolu olunca mecbur almıştım bölüm dersi olduğundan çok sıkıntı.

Benim okulumda bilgisayar dersi yoktu ancak az çok tahmin edebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı