Super AMOLED ekranda aydınlık mod şarj yer mi?

• Konuyu başlatan 487013
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 3.922
OLED ekrana sahip cihazım var, ekranın 3. yılında OLED yanığı oluştu sanal tuşlarda. Neredeyse birden oluştu. 2.5 yıl öncesine kadar tertemizdi ekran ondan net eminim. Umarım sende de bendeki gibi olmaz. Ben de sürekli siyah tema ile kullanıyorum.
Telefonum OLED ve 3 yıldır karanlık modda kullanıyorum OLED yanığı felan yok. Bence tam tersi durumda oluşuyor yanık.

Evet daha hızlı gider ama karanlık modda da sürekli kullanmak siyahlar OLED gibi kapandığı için ekranda surekli kalan görüntülerde piksel yorulması yani AMOLED yanığı oluşabilir.

7-8 saat aynı ekranda kalması lazım onun için. A52 kullanıyorum saat batarya göstergesinin kaldığı yer yandı.

7-8 saat aynı ekranda kalması lazım onun için. A52 kullanıyorum saat batarya göstergesinin kaldığı yer yandı.
Diger yorumlarimi okursan ekran sorunluysa hemen yanar dedim diger durumdada batarya gostergesi genelde yaniyor dedim

Telefonum OLED ve 3 yıldır karanlık modda kullanıyorum OLED yanığı falan yok. Bence tam tersi durumda oluşuyor yanık.

Diger yorumlarimi okursan ekran sorunluysa hemen yanar dedim ama yanlışın var iyi araştırırsan siyahlar kapandığı için siyahın üstüne gelen logo vb şeyler yanar

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim telefonumda mı sıkıntı var bilmiyorum ama bugün gün boyunca aydınlık modda kullandım ve karanlık moddan daha fazla dayandı şarj.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı