Super Mario PC sürümü var mı?

NES ve PC hakkında hiç düşünmedim. 🙂 Sanırım bu mümkün değil. 🙂 Twitter'daki Mario'lar, Super Mario Bros.'taki Mario ise eğer dediğim metottan yararlanmış olabilirler. Fakat günümüzde bile Android için başarılı bir Screen Recording uygulamasının bulunduğundan şüpheliyim. ⛔

PC'de uzun yıllardır başarılı emülatörler var ve "Atari oyunu" olarak bildiğimiz eski oyunları çok kolay ve sorunsuz şekilde oynayabiliyoruz. Resmi olarak ise PC'de bulmak zor çünkü Nintendo bu oyunları kendi platformunda tutmayı uygun görüyor.

NES ve PC hakkında hiç düşünmedim. 🙂 Sanırım bu mümkün değil. 🙂 Twitter'daki Mario'lar, Super Mario Bros.'taki Mario ise eğer dediğim metottan yararlanmış olabilirler. Fakat günümüzde bile Android için başarılı bir Screen Recording uygulamasının bulunduğundan şüpheliyim. ⛔
Görüntüyü kaydetse bile sesi kaydetmiyor evet. Ama videoda da oyun sesi olduğundan ben de emin değilim, müzik gömüyolar genelde.
Ben PC üzerinde 1080p oynamak istiyordum. Tek yolu emulatör galiba bunlar ne kadar güvenli ben de ondan şüpheliyim hocam. 😅
PC'de uzun yıllardır başarılı emülatörler var ve "Atari oyunu" olarak bildiğimiz eski oyunları çok kolay ve sorunsuz şekilde oynayabiliyoruz. Resmi olarak ise PC'de bulmak zor çünkü Nintendo bu oyunları kendi platformunda tutmayı uygun görüyor.
Güvenli ROM ve emülatör öneriniz var mı 🐾

Dosya Ekleri

• 2019.07.26-03.18.png
    2019.07.26-03.18.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 555
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı