Merhaba arkadaşlar. Allah'ın izniyle 17 temmuz günü TTNET ile taahhütüm bitiyor. SuperOnline geçeceğim. Yav adamlar Huawei HG630a diye modem verdi. Çekmediğim kalmadı. Modemi resetliyorlar, birkaç ayarı değiştiriyor. Abicim diyorum onları bende yaptım. Başka modem verme şansınız yok mu diyorum. Ayarlarınızı yeniledik şimdi bir daha deneyin diyor. Deli oldum, vermediler arkadaş yeni modem. Bundan önce Zyxel Multi modem vardı. Canavar gibi çalışıyordu. Ama bu Huawei modemden çekmediğim kalmadı. Neyse gelelim konumuza. Bu SuperOnline geçtiğim zaman hangi modemleri alma şansım olacak ? Ben Antalya da yaşıyorum. Benim kuzenim SuperOnline geçtiği zaman ona Huawei HG552e vermişler. Onların evine gittiğim zaman canavar gibi internetleri var. Ama açıkçası bu TTNET yüzünden Huawei modemlerden soğudum. SuperOnline verebileceği en iyi modemi isteyeceğim.
Birde evde Tivibu da var. Ama ondan memnunuz. TTNET'in bana göre adam akıllı yaptığı tek hizmet diyebilirim. Ama TTNET ile ayrılınca sanırım Tivubu ile de yollarımızı keseceğiz. Digitürk geçeceğim.
Evet arkadaşlar SuperOnline modem çeşitleri nelerdir ? Lütfen yardımcı olun.
Ben Superonline ADSL Kullanıcısyım. Airties Air 6372 verdiler. Modemde 4 adet PC için Ethernet çıkışı var. Baya iyi modem. Biz kışın aldık interneti bu modemi verdiler diğerlerini bilemem. Modemin resmini aşağıya koydum. Bize verdikleriyle aynıdır. Sadece üzerindeki Airties yazısı yerine Turkcell Superonline yazıyor . Ayrıca modem tak çalıştır özellikli geliyor.
İyi de Superonline fiber mi alacaksın, ADSL mi yoksa VDSL mi? Bunlara göre modemler değişiyor. ASUS DSL-N66U gibi bir modem alıp sorunsuz kullanabilirsin.
@Recep Baltaş abi fiber alacağım. Fakat modemi ben satın almayacağım. Superonline verdiği modem kullanacağım. Yalnız bunlar değişebiliyor sanırım. Digitürk yayını Tivibu gibi internet üzerinden alırsa IPTV modem veriyolar sanırım. Bu yüzden onlardan sağlam bir model isteyeceğim. Superonline modem seçenekleri nedir ve öneriniz nedir onu soruyorum. Elimde zaten bir Huawei var ve çok çektim. Aslında Huawei kötü bir marka değil ama bana kötüsü denk geldi sanırım.