Superbox alınır mı?

Puncher

Hectopat
Sizce Superbox iyi mi oturdum yerde altyapı yok o yüzden Superbox'ı düşünüyorum. Genelde CS oynuyorum ve Superbox kotalıymış günde 12 saatimi bilgisayarda video ve CS oynayarak geçiyorum 150GB kota yeterli midir? Ve kullanan arkadaşlar oyunalarda kaç ping alıyor yazarsanız sevinirim.

Benim de merak ettiğim konulardan biri bu. Evimde telefon bile zor çekerken vaat ettiklerini gerçekten gerçekleştirebiliyorlar mı? Takipteyim.

150 GB yetmez 500GB belki yetebilir. Biz 600-750 GB kullanıyoruz küçük kardeşin yoksa yeter 500 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım kullanıyor şu an 150GB kotalı versiyonu. O da CS, LoL vs. oynuyor fakat video falan izlemeye dikkat ediyor ve 1080P izlemiyor. Böyle şeylerden kısıtlayarak kullanabilirsin aynı zamanda pingi de gayet yeterli, paket kaybı da yok. Örnek verirsem ben 60 alırken o 70 civarı alıyor. Tabii Superbox her konumda farklı durumda olduğu için senin konumunda nasıl olur ping değerleri bilemeyiz.

Ping sizin için önemliyse almamalısınız.

Ping sizin için önemliyse almamalısınız.
ping önemli 90 üzeri çıktı zaman elim ayam titriyor aga cs oynadım zamanlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı