Superbox alınır mı?

Kerem.01990

Hectopat
Daha fazla  
Bulunduğum bölgede altyapı yok internete bağlanan tek kişi olmadığım sürece ping ve diğer değerler çok kötü oluyor, bu yüzden Superbox alternetifi aklıma geldi. Yani aman aman bir hıza gerek yok, tek ben bağlanacağım ping sorunum çok olur mu? Ayrıca hız konsunda şu anki 10/1 değerinden daha fazlasını alır mıyım? Kısaca memnun kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fiyatına göre (yaklaşık 600lira) kotası az (200gb). Ben olsam telefonun internetini paylaşıp kullanırdım ping sorunu olmaz sabit hattan daha iyidir. İnterneti çok olan bir tarife seçerdim, hediyeler, salla kazan, çark çevir, cart curtlar ile de biraz gelir, biraz da idareli kullanıp bilgisayara da tarifeli hat olarak tanıtırsan, videoları da 480p ile izlersen uzun bir süre rahatlıkla götürür.

Bence fiyatına göre (yaklaşık 600lira) kotası az (200gb). Ben olsam telefonun internetini paylaşıp kullanırdım ping sorunu olmaz sabit hattan daha iyidir. İnterneti çok olan bir tarife seçerdim, hediyeler, salla kazan, çark çevir, cart curtlar ile de biraz gelir, biraz da idareli kullanıp bilgisayara da tarifeli hat olarak tanıtırsan, videoları da 480p ile izlersen uzun bir süre rahatlıkla götürür.
uzun kullanım için hocam, köy için falan değil. uzundan kastım yaklaşık 4-5 yıl.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı