Superbox alınır mı?

İyi bir modem olursa çeker ama kablo alın kurtulun derim direk ethernet olarak bağlayın bilgisayarınıza.
Router nedir tam olarak biliyor musunuz?

Hocam router diğer bir adıyla sinyal arttırıcı demek sizin modeminiz oyun oynadığınız odaya uzak olduğu için router alıp o odaya kurarsanız modem hızınızla hemen hemen aynı hızları alabilirsiniz. Bazı routerlarda Ethernet girişi de var. Onları alırsanız internet hızınız daha stabil olur. Bütçeniz varsa alabilirsiniz. Zaten 600-700 lira bandında geziyor orta fiyattaki routerlar. Öneri verirsem

Xiaomi nasıl?

İyileşir hocam. Ben de kullanıyorum router. Normal modeme göre daha hızlı sonuç veriyor hatta.

Kafanızı şişirmiş gibi oldum ama son bir soru var. Kaç Mbps alırsam o kadar mı hız sağlıyor yoksa verebildiği kadar mı? Mesela 100 Mbps aldık diyelim direkt 100 mü veriyor yoksa modemin sağladığı kadar mı?

Oyun oynadığım oda modeme uzak. Superbox alıp PC'nin yanına kursam iyi bağlantı kurulur mu?
Hocam çok gereksiz masraf. Aylık 1700 TL idi sanırsam 250 GB'ı. Kyk Yurdunda kalan ablama almıştık. 6 ay sanarak. Meğer aylık 1700'müş. Asla fiyatına değmez. Bir de bu olay geçeli bir sene oldu şimdi fiyatları daha da pahalıdır. Normal ev interneti hem daha ucuz hem daha iyi çekiyor.

Hocam çok gereksiz masraf. Aylık 1700 TL idi sanırsam 250 GB'ı. Yurtta kalan ablama almıştık. 6 ay sanarak. Meğer aylık 1700'müş. Asla fiyatına değmez. Bir de bu olay geçeli bir sene oldu şimdi fiyatları daha da pahalıdır. Normal ev interneti hem daha ucuz hem daha iyi çekiyor.
Vazgeçtim zaten. Router almak daha mantıklı geldi. Yine de sağolasınız.

Kafanızı şişirmiş gibi oldum ama son bir soru var. Kaç Mbps alırsam o kadar mı hız sağlıyor yoksa verebildiği kadar mı? Mesela 100 Mbps aldık diyelim direkt 100 mü veriyor yoksa modemin sağladığı kadar mı?

Modemin önemli değil. İnternet paketin kaç Mbps ise en fazla o kadar hıza çıkabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı