Superbox alınır mı?

Başvuruyu oluşturdum ama kurdurmadan iptal edeceğim ona göre. Ne diyorsunuz, alınır mı?

Oturduğumuz yerde internet inanılmaz sorunlu ve maksimum 32 mbps verdiğinden her odaya bir tane aldık. Baz istasyonuna olan uzaklığa da bağlı ama kesinlikle tatmin edici bir performans vermiyorlar. İnternete gireyim, video izleyeyim diyorsanız alınır. Oyun için kesinlikle tatmin etmez.

1 sene sözleşmeli oluyor sanırım çoğu. Taşınıp 1000 mbps internet bağlattık hala ödüyoruz.

Oturduğumuz yerde internet inanılmaz sorunlu ve maksimum 32 Mbps verdiğinden her odaya bir tane aldık. Baz istasyonuna olan uzaklığa da bağlı ama kesinlikle tatmin edici bir performans vermiyorlar. İnternete gireyim, video izleyeyim diyorsanız alınır. Oyun için kesinlikle tatmin etmez.

1 sene sözleşmeli oluyor sanırım çoğu. Taşınıp 1000 Mbps internet bağlattık hala ödüyoruz.

Yani oyun ve video için alıyorum oyun indirmedir falan 11 ile zor oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya dediğim gibi lokasyon çok etki ediyor. Ben kullanırken indirme hızım 2 üzerine hiçbir zaman çıkmadı. CS'de de ping sabit 100ms alıyordum.

Neyse kankam sağ olasın arayip iptal ettirdim hiç olmamasındansa 11 le idare edelim anca. Var mı bu tarz başka sistem bildigin?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam öncellikle hepsi yaşlı kesim High Speed bu var bi cogu kişi bizim burada kullanıyor ama nasıl bilmiyorum

Yaşlı kesim olsalar da imzaya ikna etmeyi denersiniz. En kötü torunlarınız gelince internet kötü mü olsun falan dersiniz. High Speed hakkında bir bilgim yok maalesef hocam. Fiber en net çözüm gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı