Superbox ile port açıp güvenlik kamerası kurma

UmutDogan0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dağ başı olarak tabir edebileceğimiz bir alana 1 tane kamera koymam gerekiyor uzaktan izleme ve 12 ay kayıt yapmam gerekiyor fakat kablolu internet yok. Yakında bir yerleşim de yok internet çekebileceğim. Superbox ile internet verip IP kamera bağlantısı yapmayı planlıyorum ama Superbox'ta port açabiliyor muyuz bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, dağ başı olarak tabir edebileceğimiz bir alana 1 tane kamera koymam gerekiyor uzaktan izleme ve 12 ay kayıt yapmam gerekiyor fakat kablolu internet yok. Yakında bir yerleşim de yok internet çekebileceğim. Superbox ile internet verip IP kamera bağlantısı yapmayı planlıyorum ama Superbox'ta port açabiliyor muyuz bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Çanaiik internet gelmiyor mu oraya bizde de altyapı yok herkes te çatıya küçük çanak koyup baz istasyonuna bakacak şekilde öyle içektik hızı öyle aman aman değil idare ediyoruz.

Öyle dağlık yerlere uydu interneti hizmeti veren kuruluşlar olur. Varsa onlar daha hesaplı olabiliyor.

Yoksa da tablet sim kartı dedikleri sadece data paketi olan simkartlar var. Sim kartlı bir modem alıp onu kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı