Superbox port açma problemi

burakofrivia

Centipat
Merhabalar. Dünden beri superbox modeminden port açmaya çalışıyorum ama açtığım portlar hiçbir türlü aktif görünmüyor. Kesinlikle hatalı bir işlem yapmadım. Daha önceden yaptığım için biliyorum. Biraz araştırmayla CGN havuzunda olabileceğimi öğrendim ve müşteri hizmetlerini aradım ancak CGN havuzundan bahsettiğim zaman müşteri temsilcisinin beyni error verdi. Bekleteceğim biraz deyip arıza var 1 saat sonra arayın dedi. 1 saat sonra tekrar arayacağım. Nasıl anlayacakları dilden konuşabilirim? Port açamıyorum dersem anlarlar mı?

Ekran Görüntüsü (577).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Turkcell, Telekom mobil altyapısında port açmak kolay değil ve bu işlemler için merkezden izin alınması gerekiyor; sizin yaptığınız port açma işlemi birşey ifade etmiyor çünkü bazı portlar size süzülerek geldiği için sizin yaptığınız ayar işe yaramıyor.

Müşteri temsilcisi ile Superbox'ta port açmak, yönlendirmek istediğinizi söyleyin. O size yardımcı olmaya çalışacaktır veya neden port açamayacağını anlatacaktır. Bu port açma sorunu yüzünden iki adet turkcell mağazası olan birini tanıyorum, yazlığında vodafone internet kullanıyor. (uzaktan kamera cihazlarına bağlanıp izleme için)

Kolay gelsin,

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı