Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 870 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 20 Mayıs 2020 #11 213082 dedi: Hocam çizilmesi sıkıntı değil hatta kırıladabilir umrumda olmaz ama taahhüt bitince modemi geri alıyorlar. Çizik var diye sıkıntı çıkarıp almazlarsa zorla satın almak zorunda kalırdım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun alırlar parasını.
213082 dedi: Hocam çizilmesi sıkıntı değil hatta kırıladabilir umrumda olmaz ama taahhüt bitince modemi geri alıyorlar. Çizik var diye sıkıntı çıkarıp almazlarsa zorla satın almak zorunda kalırdım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun alırlar parasını.
2 213082 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.628 Makaleler 3 Çözümler 4 20 Mayıs 2020 #12 Vesprimus dedi: Geçmiş olsun alırlar parasını. Genişletmek için tıkla... Çiziği silmeyi başardım şuan görünürde problem yok. Tabi yine sıkıntı çıkarma ihtimalleri var.
Vesprimus dedi: Geçmiş olsun alırlar parasını. Genişletmek için tıkla... Çiziği silmeyi başardım şuan görünürde problem yok. Tabi yine sıkıntı çıkarma ihtimalleri var.