Superbox taahhüt bitiyor

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar önümüzdeki ayın 24. gününde Superbox taahhüt bitiyor. Bunu kapattırırken herhangi bir ücret öder miyim? Altyapımız yoktu bunu alırken artık var ve Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyoruz.

Taahhüt bittikten sonra bir şey yapmanıza gerek yok diye biliyorum, cihazı teslim etmeniz yeterli oluyor. Türk Telekom yerine alternatif İSS'lere göz atmanızı öneririm, örneğin KabloNet veya Millenicom gibi.

Taahhüt bittikten sonra bir şey yapmanıza gerek yok diye biliyorum, cihazı teslim etmeniz yeterli oluyor. Türk Telekom yerine alternatif ISS'lere göz atmanızı öneririm, örneğin Kablonet veya Millenicom gibi.

Hocam ezbere önermeyin bence çoğu bölgede o önerdikleriniz ping ve packet loss sorunlu, arkadaş bence ilk olarak tanıdıklarına vs. sormalı memnunlar mı diye.

Şimdi ben de geçen ay Superbox'tan zorla kurtulmuş biri olarak anlatayım, taahhütün bittiği anda hattına 250TL'lik taahhütsüz paket tanımlayacaklar. Taahhütün bittiği ertesi gün bir Turkcell şubesine gideceksin ve Superbox üzerindeki hattı iptal ettireceksin, sonra verdikleri kargo koduna yurt içi kargoyla modemi göndereceksin veya sana söyleyecekleri Turkcell yerlerine kendin gidip elden modemi teslim edeceksin, karar sana kalmış. Taahhüt bittikten 1 hafta içinde kargoyla göndermen gerekiyor yoksa ücret çıkartılır.

Son düzenleme:
Benim de önümüzdeki ay 11'inde taahhüt bitiyor. Benim de taşındığım zaman altyapı yoktu. Şimdi Türk Telekom geldi. Ben de taahhütü uzatmayacağım. Ben hız konusunda sorun yaşıyordum bazı gunler 100 200 kb hızlarda geziniyordu o yüzden devam etmeme kararı aldım. Siz neden iptal ediyorsunuz?

3 Yıl Türk Telekom kullandıktan sonra Millenicom kullanıyorum ve çok memnunum. Alt yapımız sadece ADSL olduğu için 16 Mbps paket kullanıyorum yaklaşık 3 ay oldu ve 3 kere falan internet kesildi o da müşteri hizmetlerini aramadan en fazla 5 dakika içinde tekrar düzeliyor. Size de öneririm.
Bu arada Millenicom Türk Telekom alt yapısını kullanıyor.

Şimdi ben de geçen ay Superbox'tan zorla kurtulmuş biri olarak anlatayım, taahhütün bittiği anda hattına 250TL'lik taahhütsüz paket tanımlayacaklar. Taahhütün bittiği ertesi gün bir Türk Telekom şubesine gideceksin ve Superbox üzerindeki hattı iptal ettireceksin, sonra verdikleri kargo koduna yurt içi kargoyla modemi göndereceksin veya sana söyleyecekleri Türk Telekom yerlerine kendin gidip elden modemi teslim edeceksin, karar sana kalmış. Taahhüt bittikten 1 hafta içinde kargoyla göndermen gerekiyor yoksa ücret çıkartılır.

Hocam burada Turkcell şubesi var oraya versem elle olmaz mı? Bir de Turkcell'den mi iptal ettireceğim yoksa Türk Telekom'dan mı?

Benim de önümüzdeki ay 11'inde taahhüt bitiyor. Benim de taşındığım zaman altyapı yoktu. Şimdi Türk Telekom geldi. Ben de taahhütü uzatmayacağım. Ben hız konusunda sorun yaşıyordum bazı gunler 100 200 kb hızlarda geziniyordu o yüzden devam etmeme kararı aldım. Siz neden iptal ediyorsunuz?

Cevabı çok basit, fiyatları tavan oldu 150 TL civarına 10 megabit hız veriyorlar, ben Superbox 10 Mbps hıza 110TL öderken şimdi Türk Telekom 35 Mbps hıza 95TL+modem ödüyorum

Benim de önümüzdeki ay 11'inde taahhüt bitiyor. Benim de taşındığım zaman altyapı yoktu. Şimdi Türk Telekom geldi. Ben de taahhüdü uzatmayacağım. Ben hız konusunda sorun yaşıyordum bazı gunler 100 200 KB hızlarda geziniyordu o yüzden devam etmeme kararı aldım. Siz neden iptal ediyorsunuz?

Hocam aynı şekil hız bu civarlarda ama benimki 2 aydır böyle ve 10Mbps internete 140 lira çok fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı