Razer DeathAdder V3 Pro ile V4 Pro arasında ki fark nedir?

HTM Plus benim çok beğendiğim bir ürün. Tutuş şekliniz neydi ? Ona göre önerelim konu biraz çorba oldu.
Palm.

Logoya paradan başka pek bir şey göremedim gibi.
Böyle sert çıkışmanız çok üzücü. Oysa birkaç mesaj öncesinde marka takıntım olmadığını, ama bir koleksiyoner olduğumu ve bu yüzden hem kullanacağım hem de koleksiyonunu yapıp ileridw saklayacağım ürünleri tercih ettiğimi belirtmiştim.

Son düzenleme:

WLmouse Sword X ya da simetrik istiyorsanız Beast X Max olabilir. İkisi de muazzam ürünler. HTM de olabilir. Daha önce ne kullanıyordunuz karşılaştıralım? Daha önce sorduysam kusura bakmayın, konu dediğim gibi karışmış.

Böyle sert çıkışmanız çok üzücü. Oysa birkaç mesaj öncesinde marka takıntım olmadığını, ama bir koleksiyoner olduğumu ve bu yüzden hem kullanacağım hem de koleksiyonunu yapıp ileridw saklayacağım ürünleri tercih ettiğimi belirtmiştim.

Hocam agresifliğin sebebi inanın siz değilsiniz, yanlış anlamayın. Diğer arkadaş her konuda kronik scroll sorunlu ürün önerdiğinden ona ithafen yazmıştır büyük ihtimalle.

Finalmouse’ın son modeli de geldi düşünürseniz ama teknik anlamda geri kaldı şu anda. Koleksiyon için çok güzel ürün. 2026 modeller için de erken erişim anahtarı veriyorlar ama Türkiye için nasıl bir yol izlerler bilemiyorum.

Bayağı sağlammış ya :D

Logoya paradan başka pek bir şey göremedim gibi. @ca9an önerdiklerinden birini alın.
Para onun değil mi dostum? İstediğine verir. Baya sağlam ürün, Niko 5 yıl kullandı. Bu ürün ile Blast premier kazandı adam. 2024 de yılın Opener ödülünü aldı adam, o ödülü alırken elinde Razer deathadder v3 pro vardı.

WLmouse Sword X ya da simetrik istiyorsanız Beast X Max olabilir. İkisi de muazzam ürünler. HTM de olabilir. Daha önce ne kullanıyordunuz karşılaştıralım? Daha önce sorduysam kusura bakmayın, konu dediğim gibi karışmış.

Hocam agresifliğin sebebi inanın siz değilsiniz, yanlış anlamayın. Diğer arkadaş her konuda kronik scroll sorunlu ürün önerdiğinden ona ithafen yazmıştır büyük ihtimalle.

Finalmouse’ın son modeli de geldi düşünürseniz ama teknik anlamda geri kaldı şu anda. Koleksiyon için çok güzel ürün. 2026 modeller için de erken erişim anahtarı veriyorlar ama Türkiye için nasıl bir yol izlerler bilemiyorum.
Ben kronik ürün olduğunu düşünmüyorum, yıllardır kullanıp memnun kalan insanlar var. 1/2 tane sorunlu ürün çıktı diye koskoca Razer kötülenmemeli. Siz de Wraith gibi binlerce şikayeti olan siteden ürün öneriyorsunuz. Benim önerdiğim ürünler marka ve firma garantili ürünler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı