Superbox yavaş internet hızı sorunu

Simmo

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Oncelike yabanciyim yazmam kotu kusura bakmayın. Ben gecen hafta Superbox icin basvuruda bulundum, cunku maalesef mahallede kac yıldır bos port yok. Superbox B535-232 aldim ve 2 yil once de Superbox kullaniyordum bu kadar problemler yasamiyordum. Sadece 2 max 3 Mbps hiz aliyorum. Ping ms 200+, her şey denedim baska channel baska ayarlar ama halen ayni problemleri yasiyorum. Sonra Trendyol'dan 2 tane anten aldim ama halen dusuk hiz aliyorum. Musteri hizmetini aradim direkt. Simdi 2 haftadir bekliyorum halen cevap gelmedi. Telefonumda Vodafone kullanıyorum bu bolgede rahat 60 Mbps 30 ping aliyorum ama bu modemle Max 3 Mbps aliyorum. Hiçbir şey yapamiyorum, modeme girdim ama anten icin ayarlar bulamadim. Herhalde Turkcell'deki Firmware bunu desteklemiyor. Yardimci olur musunuz? Ne yapabilirim gercekten hiçbir şey yapamiyorum ve her ay 1300 TL istiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim korktuğum senin başına gelmiş. Ve en kötüsü yapacak hiçbir şey yok. B618'ler anteni direkt olarak çalıştırıyor fakat B535 nasıldır bilemiyorum. Teknik ekip incelemesi talep ettiniz ve 2 haftadır kimse gelmemiş. Zor bir durum. Aynısını yaşıyorum şuanda insan sinirden çıldırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı