Superbox yetersizliği nasıl giderilir?

Whups

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir Turkcell Superbox kullanıcısıyım. Evimde altyapı olmadığım için Superbox kullanmam gerekiyordu. Ancak Superbox'tan kesinlikle ve katiyen memnun değilim. Gerek hızı, gerek kopmaları... Anlarsınız işte. Superbox yerine yapabileceğim veya tercih edebileceğim bir seçenek var mı? Vodafone Redbox ında düzgün olacağını sanmıyorum ve uydulu internete de erişim uydu evi görmediği için sağlayamıyorum. Fiyat konusunda Superbox limitsiz kullanıyorum bütçemi zorlamadan en azından düzgün bir internet nasıl kullanabilirim? Teşekkürler.

2 saat önce Türk telekom Magnet kurulumumuz yapıldı (300GB halini aldık.) Anlık olarak telefonumda 50Mbps-55Mbps arasında hız testi sonuçları verdi. Çok şaşırdım maksimum 10-12Mbps olur zannediyordum. Gerçekten çok şaşırdım. Şu anlık kopma durumu v.s yok. Bakalım İlkerki günlerde de beni şaşırtmaya devam edecek mi?

Hocam kotasız hakkında bir bilginiz var mı? Veyahut direk siteyi atabilir misiniz? Ayrıca uzun dönemdeki performansınıda merak ettim açıkçası. İmkanınız varsa bilgi güncellemesi yapabilir misiniz?

Biraz inceledim gerçekten fiyat olarak daha mantıklı geliyor. Magnetin ek paketleri hakkında bilgi verme şansınız var mı acaba? Çünkü sınırsız 12 Mbps oluyor ben 4.5G 300GB'lik paketi alıp üstüne ek paket almak istiyorum.

Son düzenleme:
Hocam kotasız hakkında bir bilginiz var mı? Veyahut direk siteyi atabilir misiniz? Ayrıca uzun dönemdeki performansınıda merak ettim açıkçası. İmkanınız varsa bilgi güncellemesi yapabilir misiniz?

Biraz inceledim gerçekten fiyat olarak daha mantıklı geliyor. Magnetin ek paketleri hakkında bilgi verme şansınız var mı acaba? Çünkü sınırsız 12 Mbps oluyor ben 4.5G 300GB'lik paketi alıp üstüne ek paket almak istiyorum.
Hocam biz Türk telekomdan altyapı/kurulum talebinde bulunduk. 1 ay ses seda çıkmadı. (bu vakitler internet kıtlığı çektik baya)

1 ay sonra hiç haber verilmeyince, geri aradık Türk telekomu "evet, talepte bulunmuşsunuz ama bulunduğunuz yere ne yazık ki ne zaman kurulur net tarih veremeyiz" dediler. Ama internet kurulum talebinde bulunduğunuz için size isterseniz magnet kurabiliriz, taplepte bulunduğunuz için %50 ucuz ödeyeceksiniz dediler. Bizede çok mantıklı ve ucuz geldi. Normalde 300GB hali 570 TL bir şeydi bize 250 TL civarına geldi.

Tamam dedik, ön kurulum olarak 40 tl ödedik yarını geldiler 2 dk da kurdular gittiler.

Sınırsızı %50 indirimli hali bile pahalıydı 300GB yeter (herhalde) diyerek aldık :D

Bizim minimum internet harcamamız tahminen 300-400 GB arası. Sonrasında ek pakete ihtiyaç duyacağımız kesin. Superboxa 800 TL vermek gerçekten akıl karı değil.

Hocam biz Türk Telekom'dan altyapı/kurulum talebinde bulunduk. 1 ay ses seda çıkmadı. (bu vakitler internet kıtlığı çektik bayağı)

1 ay sonra hiç haber verilmeyince, geri aradık Türk Telekom'u "evet, talepte bulunmuşsunuz ama bulunduğunuz yere ne yazık ki ne zaman kurulur net tarih veremeyiz" dediler. Ama internet kurulum talebinde bulunduğunuz için size isterseniz magnet kurabiliriz, taplepte bulunduğunuz için %50 ucuz ödeyeceksiniz dediler. Bizede çok mantıklı ve ucuz geldi. Normalde 300GB hali 570 TL bir şeydi bize 250 TL civarına geldi.

Tamam dedik, ön kurulum olarak 40 TL ödedik yarını geldiler 2 dk da kurdular gittiler.

Sınırsızı %50 indirimli hali bile pahalıydı 300GB yeter (herhalde) diyerek aldık :D

Sevgili Uber lodos,

Son durumlar nedir?
Aynı şekilde yeni eve taşındım, bulunduğum bölgeye alt yapının gelmesi 12 Ay'ı bulur dediler.
Magnet ya da Superbox düşünüyorum.
Sence hangisini tercih etmeliyim?
Ayrıca verdikleri modem yerine dışarıdan kendim modem alsam daha mı sağlıklı olur?

Sevgili Uber lodos,

Son durumlar nedir?
Aynı şekilde yeni eve taşındım, bulunduğum bölgeye alt yapının gelmesi 12 Ay'ı bulur dediler.
Magnet ya da Superbox düşünüyorum.
Sence hangisini tercih etmeliyim?
Ayrıca verdikleri modem yerine dışarıdan kendim modem alsam daha mı sağlıklı olur?
Öncelikle son söylediğiniz modem dışında hiçbir yorum yapamam. Superbox almama sebebimiz çok fahiş fiyat olmasıydı bu sebeplede magnet tercih ettik. Şu anda ikisininde güncel fiyatlarını bilmiyorum. Magnet harici gelen sim kartla çalıştığı için oturduğunuz bölgede telefonlar nasıl çekiyorsa, magnette o şekilde çalışacaktır. Magnette hiçbir sıkıntı yaşamadım. Öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı