Superbox yüksek ping problemi

Fatihh Yaman

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 hafta önce evime Superbox 10 Mbps download 10 Mbps upload değerinde internet bağlattım. LoL'de 60 ms, CS:GO'da 112 ping alıyorum. İnternet full çekiyor baz istasyonuna da yakın. Twitct'den yayın yaparken uploadda hiçbir sıkıntı yok fakat ping çok fazla, bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de tam aksine ping düştü. Modemin konumu değiştirmeyi denediniz mi ?. Ben evin içinde farklı noktalarda speedtest ölçümleri aldım.

1080p 60 kare 6.000kb/s yayın açıkken.

CS-GO: 60 ms
Heroes of the Storm: 53 ms
Apex: 70ms

Superbox bazı kullanıcılar için iyi, bazı kullanıcılar için ızdırap. Eğer memnun değilseniz müşteri hizmetlerini arayın, bulunduğum bölgede verim alamıyorum gibi bir şeyler söyle, cayma bedeli ödemeden iptal etmek istiyorum de. İptal ediyorlar. Turkcell iletişim merkezine yada suoeronline iletişim merkezine gider iptal eder, cihazı iade edersimiz, ondan sonrada müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin,cihazı teslim ettim, aboneliği cayma bedeli ödemeden iptal edecektiniz de. Boşuna para verme verim alamıyorsan. Çoğu kullanıcı ping yada hızdan şikayetçi. Baz istasyonuna yakınlık önemli fakat istasyonun kapasitesi ve yoğun olup olmaması daha da önemli. Sizin sorununuz istasyon yoğunluğu kaynaklı ki çoğu kullanıcının sorunu yoğunluk olması. Bence zaman kaybetmeden iade edin. Çözülecek bir sorun değil çünkü.

supebox wifii olarak mı kullanıyorsun yoksa cat6 olarak mı ?

@Fatihh Yaman

ben genel olaak eğer oyun oynayacaksam yada canlı yayın yapacaksam cat6 kablo olaak kullanıyorum. Cat6 kablo kullanmanızı tavsiye ederim aşağıdaki testde size fikir verecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

supebox wifii olarak mı kullanıyorsun yoksa cat6 olarak mı ?

@Fatihh Yaman

ben genel olaak eğer oyun oynayacaksam yada canlı yayın yapacaksam cat6 kablo olaak kullanıyorum. Cat6 kablo kullanmanızı tavsiye ederim aşağıdaki testde size fikir verecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hızın wifide bu kadar düşmesinin sebebi modemde gördüğüm kadarıyla 5GHZ desteğinin olmaması. Haricî bir 5GHZ destekli router alıp Superbox ethernet çıkışına takarak ethernet hızını wifide kullanabilirsiniz.

Hızın wifide bu kadar düşmesinin sebebi modemde gördüğüm kadarıyla 5GHZ desteğinin olmaması. Haricî bir 5GHZ destekli router alıp Superbox ethernet çıkışına takarak ethernet hızını wifide kullanabilirsiniz.
Superboxta 5Ghz desteği var ama superboxun bağlandığı cihazda 5Ghz desteği yoksa 2.4Ghz ile bağlanır, hız daha düşük olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı