Superbox tarifemin yenilenme fiyati aşırı fahiş 400'luk tarifeyi 1000 yapmislar. Türk Telekom'da da magnet gibi uygulamalar var. Şimdi sorum su, ben bu Superbox cihazina baska SIM kart taksam calisir mi?
Eğer hali hazırdaki turkcell'in verdiği cihaza takarsanız çalışmaz. Turkcell o cihaza bildiğim kadarıyla taahhüt bitene kadar sadece kendi verdikleri hat ile çalışmasına izin veriyor.
Eğer hali hazırdaki turkcell'in verdiği cihaza takarsanız çalışmaz. Turkcell o cihaza bildiğim kadarıyla taahhüt bitene kadar sadece kendi verdikleri hat ile çalışmasına izin veriyor.
Ücretini ödedim hocam üstelik faturadan farklı nir yerden ödendiği için haberim bile yoktu sağolsun bayi onu da kitlemis 5 ay sonra haberim oldu icra gelecek mesaji ile. Yani ücreti ödendi
Ücretini ödedim hocam üstelik faturadan farklı nir yerden ödendiği için haberim bile yoktu sağ olsun bayi onu da kilitlemiş 5 ay sonra haberim oldu icra gelecek mesaji ile. Yani ücreti ödendi.
Hocam şu an mobil kartınızı Superbox'a takıp deneyebilirsiniz. Bir test edin kesin sonuca varın bence. Ama benim hatırladığıma göre taahhüt bitince başka SIM kart takınca çalışıyor.