Taahhütü bitirip başka bir operatöre gecsem peki?Eğer hali hazırdaki turkcell'in verdiği cihaza takarsanız çalışmaz. Turkcell o cihaza bildiğim kadarıyla taahhüt bitene kadar sadece kendi verdikleri hat ile çalışmasına izin veriyor.
Yani çalışır diye düşünüyorum ama turkcell taahhüt bitince o cihazı geri istiyor. Vermezseniz ücretini alıyor.Taahhütü bitirip başka bir operatöre gecsem peki?
Ücretini ödedim hocam üstelik faturadan farklı nir yerden ödendiği için haberim bile yoktu sağolsun bayi onu da kitlemis 5 ay sonra haberim oldu icra gelecek mesaji ile. Yani ücreti ödendiYani çalışır diye düşünüyorum ama turkcell taahhüt bitince o cihazı geri istiyor. Vermezseniz ücretini alıyor.
Ücretini ödedim hocam üstelik faturadan farklı nir yerden ödendiği için haberim bile yoktu sağ olsun bayi onu da kilitlemiş 5 ay sonra haberim oldu icra gelecek mesaji ile. Yani ücreti ödendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.