Supercell canlı desteğe nasıl ulaşılır?

Önemli olan burada maildir, Supercell'in tüm oyunlarını tek bir maille oynayabilirsiniz. Eğer ki mail değiştirecekseniz bu herhangi bir oyun olsun fark etmiyor Clash of Clans'da değiştirirseniz diğer oyunlarda da giriş yaparken yeni mailinizi girmeniz gerekecek.

Tamam teşekkür ederim.

Altın bilet dediğiniz Pass değil mi? Onu alınca nasıl canlı desteğe bağlanıyoruz?

Evet hocam, Pass aldıktan sonra destek bölümünden önce botla konuşuyoruz, o seni yönlendirecek yanlış hatırlamıyorsam soru ekranında bize ulaşın tarzı bir şey olması lazım, ona tıklayın ve mesajınızı bırakın.

Dostlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama Pass garanti gerekli mi? 10TL'lik bir şey satın aldım ama bende gözükmedi halen. Ona göre Pass alacağım.

Sistem hala değişmediyse evet Pass alman gerekiyor.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Bugün yeni gelen Pass'i aldım ama halen canlı destek açık değil. CoC ve cr hesaplarım birbirine bağlıydı onları ayırmak için uğraşıyorum. Acaba cr için de mi Pass almam lazım?

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Bugün yeni gelen Pass'i aldım ama halen canlı destek açık değil. CoC ve cr hesaplarım birbirine bağlıydı onları ayırmak için uğraşıyorum. Acaba cr için de mi Pass almam lazım?

Oyunu eskisi kadar oynamadığımdan pek bilgim yok ama cr ve CoC destekleri farklı diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı