E ErenB25 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #11 cekumi dedi: Diğer Supercell oyunlarından alım yaptıysan faturalarını desteğe iletebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam müsait bir zamanımda Brawl Stars'dan altın bilet alacağım hem kardeşiminde gönlü olur size de çok teşekkür ederim çok güzel yardımcı oldunuz hocam gelişmeleri sizinle paylaşacağım iyi akşamlar kendinize dikkat edin.
cekumi dedi: Diğer Supercell oyunlarından alım yaptıysan faturalarını desteğe iletebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam müsait bir zamanımda Brawl Stars'dan altın bilet alacağım hem kardeşiminde gönlü olur size de çok teşekkür ederim çok güzel yardımcı oldunuz hocam gelişmeleri sizinle paylaşacağım iyi akşamlar kendinize dikkat edin.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.223 Çözümler 7 Yer İstanbul 21 Mayıs 2024 #12 Rica ederim hocam, gelişmeleri bekliyor olacağım.
E ErenB25 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #13 cekumi dedi: Rica ederim hocam, gelişmeleri bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hesapları kurtarmak için tek bir oyundan bir satın alım yapmam yetiyor değil mi?
cekumi dedi: Rica ederim hocam, gelişmeleri bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hesapları kurtarmak için tek bir oyundan bir satın alım yapmam yetiyor değil mi?
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.223 Çözümler 7 Yer İstanbul 21 Mayıs 2024 #14 ErenB25 dedi: Hocam bütün hesapları kurtarmak için tek bir oyundan bir satın alım yapmam yetiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer Supercell oyunları için geçerli değil hocam, nerede satın alım yapıyorsan o oyun için geçerlidir
ErenB25 dedi: Hocam bütün hesapları kurtarmak için tek bir oyundan bir satın alım yapmam yetiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer Supercell oyunları için geçerli değil hocam, nerede satın alım yapıyorsan o oyun için geçerlidir
E ErenB25 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #15 cekumi dedi: Diğer Supercell oyunları için değil hocam, nerede satın alım yapıyorsan o oyun için geçerlidir. Genişletmek için tıkla... O zaman hep Clash of Clans, Clash Royale ve Brawl Stars'dan mı satın alım yapmam gerekiyor.
cekumi dedi: Diğer Supercell oyunları için değil hocam, nerede satın alım yapıyorsan o oyun için geçerlidir. Genişletmek için tıkla... O zaman hep Clash of Clans, Clash Royale ve Brawl Stars'dan mı satın alım yapmam gerekiyor.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.223 Çözümler 7 Yer İstanbul 21 Mayıs 2024 #16 ErenB25 dedi: O zaman hep Clash of Clans, Clash Royale ve Brawl Stars'dan mı satın alım yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet onlardan da ayrı ayrı satım alım yapmanız gerekiyor.
ErenB25 dedi: O zaman hep Clash of Clans, Clash Royale ve Brawl Stars'dan mı satın alım yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet onlardan da ayrı ayrı satım alım yapmanız gerekiyor.
E ErenB25 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #17 cekumi dedi: Evet onlardan da ayrı ayrı satım alım yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam bu kötü oldu işte, o zaman seçimim bralw stars ve Clash of Clans'tan yana ikisinden de altın bilet alacağım yani.
cekumi dedi: Evet onlardan da ayrı ayrı satım alım yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam bu kötü oldu işte, o zaman seçimim bralw stars ve Clash of Clans'tan yana ikisinden de altın bilet alacağım yani.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.223 Çözümler 7 Yer İstanbul 21 Mayıs 2024 #18 ErenB25 dedi: Ah be hocam bu kötü oldu işte, o zaman seçimim bralw stars ve Clash of Clans'tan yana ikisinden de altın bilet alacağım yani. Genişletmek için tıkla... Evet durum bundan ibaret.
ErenB25 dedi: Ah be hocam bu kötü oldu işte, o zaman seçimim bralw stars ve Clash of Clans'tan yana ikisinden de altın bilet alacağım yani. Genişletmek için tıkla... Evet durum bundan ibaret.
E ErenB25 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #19 cekumi dedi: Evet durum bundan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman hocam sağ olun kurtarma işlemi başarılı olursa bu oyunlardaki hesaplar tekrar benim Gmail'ime bağlanacak değil mi hocam?
cekumi dedi: Evet durum bundan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman hocam sağ olun kurtarma işlemi başarılı olursa bu oyunlardaki hesaplar tekrar benim Gmail'ime bağlanacak değil mi hocam?
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.223 Çözümler 7 Yer İstanbul 21 Mayıs 2024 #20 ErenB25 dedi: Tamam o zaman hocam sağ olun kurtarma işlemi başarılı olursa bu oyunlardaki hesaplar tekrar benim Gmail'ime bağlanacak değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kurtarma işlemi başarılı olursa senden mail isteyecekler o şekilde bağlanacak.
ErenB25 dedi: Tamam o zaman hocam sağ olun kurtarma işlemi başarılı olursa bu oyunlardaki hesaplar tekrar benim Gmail'ime bağlanacak değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kurtarma işlemi başarılı olursa senden mail isteyecekler o şekilde bağlanacak.