Supercell canlı destek ile nasıl iletişime geçilir?

Kyen

Centipat
Daha fazla  
Yukarıda da belirttiğim gibi hesabımı kurtarmak için canlı destek ile iletişime geçmem gerekiyor çünkü Supercell ID'ye bağlı olan e-posta Google tarafından aktif olmadığı için silinmiş durumda. Bu sebepten ötürü canlı destek ile iletişime geçmek istiyorum. Bunun en kolay yolu nedir, nasıl hızlı bir şekilde bot ile uğraşmadan canlı destek ile iletişime geçebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Hocam canlı destek garip bir şekilde bazı hesaplarda bulunuyor bazı hesaplarda bulunmuyor. Clash of Clans'da yaklaşık 10-12 hesabım oldu 3-4 tanesinde sadece canlı destek bulunuyordu. Siz de bakmak istiyorsanız oyunun ayarlar kısmında yardım ve desteğe tıklamanız ardından da sağ üstteki mavi mesaj ikonuna tıklamanız gerekiyor. Açılan menüde sizi bot karşılayacak sorununuzla ilgili adımları seçin eğer işlemin en sonunda canlı destekle ilgili bir şeylerden bahsederse yardımcı oluyorlar fakat o tarz bir şey göremezseniz maalesef canlı destek yoktur hesabınızda. Neye göre olup olmadığını bende tam olarak bilmiyorum.

Dediklerinizi yaptım fakat şöyle bir sıkıntı var konuşmanın canlı desteğe aktarılması için önce bot ile iletişime geçmem gerekiyor fakat bot hesap bilgilerimi girdikten sonra konuşmayı otomatik olarak sonlandırıyor ve şöyle bir mesaj alıyorum.
1747934309718.jpeg

Dosya Ekleri

• 1747934262004.jpeg
    1747934262004.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı