Supercell Geri Ödeme sonrası faturadan mı düşer yoksa Play Store bakiyesi mi verir?

ahmetdrg_

Decapat
Merhaba. Supercell'in Brawl Stars oyunundan Mobil Ödeme yaparak 170 TL'lik gem aldım. Şimdi iade almak istiyorum. Eğer iade ederlerse telefon faturam 200 TL'den tekrar 30 TL'ye düşer mi? Yoksa bu 170 TL Google Play Store'da bakiye olarak mı yükleniyor?

30 Türk Lirasına düşüyor yani vodafone da öyle bi ara yapmıştım -5000 taşım vardı Clash of Clans de.
Çok teşekkürler. Aldığım gemleri harcadım. Ve teknik destek bu konu hakkında bilgi vereceğini söyledi. Makbuz fotoğrafını falan attım. Acaba iade ederler mi? Hesabını kapatabiliriz dedi. Ben de onay verdim. İnşallah iade ederler yaa.

Çok teşekkürler. Aldığım gemleri harcadım. Ve teknik destek bu konu hakkında bilgi vereceğini söyledi. Makbuz fotoğrafını falan attım. Acaba iade ederler mi? Hesabını kapatabiliriz dedi. Ben de onay verdim. İnşallah iade ederler yaa.
Sistem hâlâ eskisi gibi işliyorsa supercell destekle uğraşma google play satın alımlarından direkt iptal et yanlışlıkla aldım şıkkını seç.

Sistem hâlâ eskisi gibi işliyorsa supercell destekle uğraşma google play satın alımlarından direkt iptal et yanlışlıkla aldım şıkkını seç.
48 saati geçti ondan yapmadım ama bi deniyim sağol.
Yaptım ama olmadı. Politikalarına mı ne uymuyomuş. İnşallah Supercell iade eder. Geçen ay 240 TL fatura geldi. Annemler yeni gördü. Baya kızdı. İnşallah bu iptal olur. Allah'ım yardım et!!! :(
Hesabımın engellendiğini söyledi ama faturam hala aynı
Bişey sorabilir miyim? Geri ödeme hemen hesabımıza yükleniyor mu yoksa süre alıyor mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı