Supercell hesabı çalındı

Muhammed021

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iznim olmadan Clash Royale hesabıma girilmiş ve e postam değiştirilmiş. Hesaba hala girebiliyorum ama e-posta benim değil ve e postamı değiştiren taraf oyuna girmediği için hesabım kilitlenemiyor da. Ne yapmam gerek?

Hocam, hemen Supercell destek ekibiyle iletişime geçip durumu anlatın. Onlar size güvenlik adımlarını ve hesabınızı geri almak için gerekenleri söyleyeceklerdir. Kafanıza fazla takmayın.

Supercell'e yazmayı denediniz mi

Hocam, hemen Supercell destek ekibiyle iletişime geçip durumu anlatın. Onlar size güvenlik adımlarını ve hesabınızı geri almak için gerekenleri söyleyeceklerdir. Kafanıza fazla takmayın.

İletişime geçiyorum ama gelen bot "maalesef kurtarma sürecini tamamlayamadık" diyor. Oysaki verdiğim bilgiler doğru.

Merhaba iznim olmadan Clash Royale hesabıma girilmiş ve e postam değiştirilmiş. Hesaba hala girebiliyorum ama e-posta benim değil ve e postamı değiştiren taraf oyuna girmediği için hesabım kilitlenemiyor da. Ne yapmam gerek?

Geçmiş olsun benim gibi sizde kurban olmuşsunuz. Benim de hesabım çalındı gitti ve hiçbir şekilde müdahale edemedim. Telefon numaram bile kaydedili olmasına rağmen. Bir bardak soğuk su için derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı