Zamanında Wolfteam takası yaptığım kişi hesabımı çalmıştı. 2 yıl sonra Supercell ID destek ile iletişime geçip hesabımı geri aldım.Clash Royale hesabı almayı düşünüyorum. Hesabı alınca bağlı olduğu Supercell ID'nin mailini değiştirebiliyorsunuz fakat sahibi acaba hesabı kurtarmayı vs. deneyerek hesabı geri çekebilir mi?
Zamanında Wolfteam takası yaptığım kişi hesabımı çalmıştı. 2 yıl sonra Supercell ID destek ile iletişime geçip hesabımı geri aldım.
Wolfteam hesabı alacaktım, Clash of Clans hesabımı verdim çalındı o anlamda dedim gayet açık.Wolfteam? Supercell?
Supercell hesabı satmak/almak yasak, bu nedenle direkt automod'dan hesaba erişim engeli gelir. Gelmezse eğer (%70 gelir) hesap sahibi Supercell ile iletişime geçip rahatça alabilir geri. Supercell gibi şirketler bu konularda çok ilgili ve hassas.Clash Royale hesabı almayı düşünüyorum. Hesabı alınca bağlı olduğu Supercell ID'nin mailini değiştirebiliyorsunuz fakat sahibi acaba hesabı kurtarmayı vs. deneyerek hesabı geri çekebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.