Superlight 2 alınır mı?

Bütçe
5500
ATK A9 Ultra alabilir bana kalırsa daha mantıklı.

Pro arenada da Lamzu kullanan var. Artık Razer ve Logitech eski Pro arena oranlarını kaybediyorlar. En son turnuvalara bakarsan vaxee - Pulsar - Lamzu.

Tamamda hocam bir bozulma durumunda muhattabın olmayacak o sıkıntı. Bir de hangi oyunda başlamış esporcular bu tarz markalarla oynamaya. Bu tarz bir marka alırsam özellik bakımından Superlight 2'yi geçmesi lazım bence.

Onlar tamamen sponsorluk anlaşmaları var diye o markaları öneriyorlar. Yoksa bu işlerden anlayan birisinin gidip de 5K ya Razer alacağını düşünmüyorum.

Neden işte hocam bir sebebi olmalı Logitech ve Razer önermemen için.

Bozulma durumunda muhattabın Wraith. Kullanıcı kaynaklı sorun olmadığı sürece yardım ediyorlar. Zaten kullanıcı sorunu olsa Logitech de orada yardımcı olmaz Razer'da. Onu geçtim hiçbir Pro farenin teknik özellikleri iyi diye kullanmıyor. Kendine en çok uyanı seçiyorlar. Zamanında Logitech her tarza uyan bir fare olduğu için seçilmişti ama fareler artık daha farklı tutuş ve ellere göre yapıldığı için illa kendine göre yan markalardan da GPX'e nazaran daha iyi gelen ürünler bulan oluyor.

Bence alınabilir ama birebir GPX Shape istiyorsa daha ucuz modellere yönelmek daha mantıklı ATK A9 Ultra gibi.

Wraith daha iade kabul etmiyor onlar mı yardımcı olacak bana. Ha bir de hocam benim elime çoğu mouse oturur o problem değil benim için özellikler iyi olsun yeterli.

Hocam e-sporculara asla bakma sen insanların tecrübelerinden gidiceksin çünkü e-sporcularda hala QCK kullnanlar var onlar ya alışkanlıktan ya da sponsorluktan dolayı kullanıyorlar

Wraith daha iade kabul etmiyor onlar mı yardımcı olacak bana. Ha bir de hocam benim elime çoğu mouse oturur o problem değil benim için özellikler iyi olsun yeterli.

Kendi ürünlerinde 1 ay iade süreci veriyorlar onun dışında paketi açılmış ürün gene kusurluysa iade alıyorlar. Kusursuz üründe iade kabul etmiyorlar sadece onun dışında ürünle alakalı sorun yaşadıysan gönderdiğinde teknik destek veriyorlar. Ben bizzat faremin scrollunu tamir ettirdim mesela.

Hocam e-sporculara asla bakma sen insanların tecrübelerinden gidiceksin çünkü e-sporcularda hala QCK kullnanlar var onlar ya alışkanlıktan ya da sponsorluktan dolayı kullanıyorlar.

Zowie kullananlarda var fakat turnuva dışı evinde Superlight 2 kullanan esporcuların sayısı çok fazla örnek veriyorum imorr Superlight 2 kullanıyor emstarda aynı şekilde.

Hocam bende şuan da kullanıyorum gayet memnunum. Garanti konusunda zaten tanınan bir firma logitech. Profesyonel arenada oynuyorsanız alınabilir. Benim güncel rankım valorantta yücelik 3 ve gayet iyi iş yapıyor.

Zowie kullananlarda var fakat turnuva dışı evinde Superlight 2 kullanan esporcuların sayısı çok fazla örnek veriyorum imorr Superlight 2 kullanıyor emstarda aynı şekilde.
Tamam hocam razer al sen. Lamzu maya daha kaliteli ama bunlardan.

Kimse Superlight için kötü fare demiyor zaten ama emin ol 3000-4000 bandında bile onunla çok rahat kapışacak ürünler var. Wraith'den almak istemiyorsan 3500TL'ye Gaming.genTR üzerinden OGM PRO V2 veya Waizowl OGM Cloud bak mesela. Hem gaming.genTR garanti olarak da daha iyi bir firma.

Ben ne demişim. ALIŞKANLIK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…