Superlight 2 alınır mı?

Bütçe
5500
Hocam cpu nuz iyi değilse 8kda kullanmanın mantığı yok ki zaten profesyonel oyuncular bile 1k da kullanıyor çoğu.

Hocam CPU nuz iyi değilse 8KDA kullanmanın mantığı yok ki zaten profesyonel oyuncular bile 1K da kullanıyor çoğu.

RX 6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM. Hocam yüksek ihtimalle yeterli değil deneyip deneyip ortasını bulacağım işlemcim için durum müsait olunca 5600x3D mi ne vardı onu çekeceğim.

Bende onu diyorum çoğu insan Logitech ve Razer sponsorluk diye kullanılıyor zannediyor fakat alakası yok VV3 PRO ve Superligth 1 2 aşırı kaliteli fareler.
Kaliteli zaten hocam taş gibi mause birde garantide çok iyi geçenlerde gıcırtı sorunum vardı 1 günde değişim yaptılar mükemmel bir hizmetleri var.

1-2 aya Superlight 2 alacağım sizce alınır mı?
Alma sebebim CS2 espor için yüksek rankta oynuyorum.
Mouse pad'im Klassegear Longteng Huoyun (%50 Control %50 Speed)
Hassasiyetim 0.60 500 DPI.
Alınır.

RX 6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM. Hocam yüksek ihtimalle yeterli değil deneyip deneyip ortasını bulacağım işlemcim için durum müsait olunca 5600x3D mi ne vardı onu çekeceğim.
Hocam 7800x3d tarzı şeyler daha uygun.

Eyvallah hocam büyük ihtimalle o olacak 1 2 ay VV4 Pro gelirse TR'ye fiyat ucuz olursa da onu da çekebilirim. Ya da forumdan bir arkadaş sıperlight 2 inin özelliklerini geçen bir mouse atarsa.

Hocam 7800x3D tarzı şeyler daha uygun.

7800 filandı galiba tam hatırlamıyorum. Ekran kartım CS için yeterli zaten işlemci çok düşük kalıyor ama şu anlık memnunum yayın filan açarken sıkıntı çıkarcak gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı