Superlight 2 çok ufak duraksama yapıyor hissi veriyor

Rica ederim hocam. Dediğim gibi durum devam ederse pad değiştirirsiniz. Bütçenizi arttırıp ilk attığım padi almanız daha iyi olur.
Tamamdır hocam. Ama bence aynı durumda Aerox 3 Wireless'ta da aynı sorun vardı. Bence bu durumda iki mouse'da da bu sorunun olması mantıklı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries QcK+ düşünüyorum, o civarlar iyidir hocam. 700, 800, 1000 civarları.

Ayarlar bu şekilde hocam.

Hiçbir şeyi bilerek ayarlamadım, direkt yanlışlık varsa söyleyebilirsiniz. Bir de Windows cihazlar kısmında Lightspeed receiver'ı klavye olarak görüyor ve 7 tane var Lightspeed receiver.
Oyun yüzeyi modunu kapalı yapıp bir deneyin hocam.

Hocam sanki kapalıda biraz daha iyi gibi.

Bu arada kabloluda da var bu mousepad'le alakalı arkadaşların da dediği gibi sanırım. Yarın MediaMarkt'tan Havit'in bir mousepad'i varmış 180 liraya alıp deneyeceğim. Onunla alakalıysa arkadaşın önerdiği Wraith mousepad'i alacağım.

Rica ederim hocam. Dediğim gibi durum devam ederse pad değiştirirsiniz. Bütçenizi arttırıp ilk attığım padi almanız daha iyi olur.
Hocam bu dediğin mousepad'i hybrid mi almak lazım speed mi?

Hocam sanki kapalıda biraz daha iyi gibi

Bu arada kabloluda da var bu mousepadle alakalı arkadaşların da dediği gibi sanırım yarın MediaMarkt'tan Havit'in bir mousepadi varmış 180 liraya alıp deneyeceğim onunla alakalıysa arkadaşın önerdiği Wraith mousepadi alacağım

Hocam bu dediğin mousepadi hybrid mi almak lazım Speed mi?

Ne aradığınza bağlı hocam. Akıp gitsin diyorsanız Speed alın. İkisinin de ortası olsun, kontrol edebileyim derseniz Hybrid alın. Ben uzun süre hybrid versiyonunu kullandım, benim zevkime göre daha uygundu.

Ne aradığınıza bağlı hocam. Akıp gitsin diyorsanız Speed alın. İkisinin de ortası olsun, kontrol edebileyim derseniz Hybrid alın. Ben uzun süre hybrid versiyonunu kullandım, benim zevkime göre daha uygundu.
Hocam denemek için Havit'in dandik mousepad'lerinden aldım bir tane, sanki bir nebze daha iyi gibi. Emin olamadım ama oluyor gibi de geliyor. Çok saliselik olduğu için kestiremiyorum. Bilgisayarın mouse ayarlarında mı bir sıkıntı var acaba?

Ne aradığınıza bağlı hocam. Akıp gitsin diyorsanız Speed alın. İkisinin de ortası olsun, kontrol edebileyim derseniz Hybrid alın. Ben uzun süre hybrid versiyonunu kullandım, benim zevkime göre daha uygundu.
Hocam bir de bu ayarı otomatik olarak kapatmıştı SteelSeries'in uygulaması, bununla alakası olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-08 160807.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-08 160807.png
    27,6 KB · Görüntüleme: 3
İşaretçi hassasiyetini arttır açıktı normalde ama SteelSeries onu kapatmıştı. Bu arada aldığım dandik mousepad ile de aynı durum oluyor.

Yok hocam alakasız. İade edin o zaman ürünü aklıma başka bir çare gelmiyor maalesef. Aynı fiyata kat ve kat daha iyi ürünler mevcut, merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı