Superlight 2 nasıldır?

Kwox12

Centipat
Daha fazla  
Alalı 2 ay falan oldu ındırımde ve bılındık marka diye aldım. Cogu kısı sıkıntı cıkarıyor dıyor. Kullanıcı deneyımı almak ıcın yazıyorum problemle karsılasasan oldu mu? Fırma nasıl yaklastı?

Hocam, genellikle bu tarz yorumlar safsata oluyor. Benim de başka bir markadan aldığım bir mouse için “1 ayda bozulur, algılamaz” gibi şeyler denmişti ama üzerinden 1–1,5 yıl geçti, hâlâ sorunsuz kullanıyorum. Superlight 2 gibi bir mouse için de garanti konusunda gerekli ilgiyi göstereceklerini düşünüyorum.

Hocam, genellikle bu tarz yorumlar safsata oluyor. Benim de başka bir markadan aldığım bir mouse için “1 ayda bozulur, algılamaz” gibi şeyler denmişti ama üzerinden 1–1, 5 yıl geçti, hâlâ sorunsuz kullanıyorum. Superlight 2 gibi bir mouse için de garanti konusunda gerekli ilgiyi göstereceklerini düşünüyorum.

Ya bazen gıcırtı yapıyor baska 8000Hz olsun donanımı sıkıntı o gıcırtıda plastık kasa oldugu ıcın normal yanı ama scroll tusu ıcın suphelenıyorum kronık dıyorlar.

Ya bazen gıcırtı yapıyor baska 8000Hz olsun donanımı sıkıntı o gıcırtıda plastık kasa oldugu ıcın normal yanı ama scroll tusu ıcın suphelenıyorum kronık dıyorlar.
Hocam bence bir sorun yaratmaz. Yaratırsa garanti vardır yüksek ihtimal oraya götürürsünüz. Logitech gibi büyük bir firmanın sorun çıkarıcağını düşünmüyorum.

Gıcırtı plastik kasa olduğu için normal değil. Scroll sorunu GPX1’de vardı. GPX2’nin tek sorunu kaplaması. Beyazlar sararıyor, siyahları dökülüyor. Böyle bir durumda garantiyle iletişime geçmeniz gerekiyor. Uğraşarım diyorsanız alınır, ama daha uyguna daha iyi seçenekler tonla var.

Gıcırtı plastik kasa olduğu için normal değil. Scroll sorunu GPX1’de vardı. GPX2’nin tek sorunu kaplaması. Beyazlar sararıyor, siyahları dökülüyor. Böyle bir durumda garantiyle iletişime geçmeniz gerekiyor. Uğraşarım diyorsanız alınır, ama daha uyguna daha iyi seçenekler tonla var.
Ben bunu tercih ettim.gıcırtı yapması Benım ıcın problem degıl.

Alalı 2 ay falan oldu ındırımde ve bılındık marka diye aldım. Cogu kısı sıkıntı cıkarıyor dıyor. Kullanıcı deneyımı almak ıcın yazıyorum problemle karsılasasan oldu mu? Fırma nasıl yaklastı?
2 senedir kullanıyorum, bir problemi yok. Çoğu kişi diye kastettiğin kişiler sponsorlu youtuberların fanıdır. Merdiven altı kanunsuz firmalardan ürün aldırmayı çok severler. Koskoca Logi'ye kafa tutacaklar. Bir sorun olduğunda Penta teknoloji ile iletişime geçeceksin, telefon numaraları mevcut. İlgililerdir kendileri, mağdur edileceğinizi zannetmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251225_054436_Gallery.jpg
    Screenshot_20251225_054436_Gallery.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 20251223_002638.jpg
    20251223_002638.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 20251223_002628.jpg
    20251223_002628.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar