Superlight 2 vs ATK blazing X1 Pro

pckpt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bundan birkaç gün konuda tartışmıştık Superlight 2 alınır mı diye fakat sonra gezinirken bu ATX blazing X1 Pro modelini gördüm ve 8KHz yazıyordu emin olamadım size sormak istedim tavsiye eder misiniz nasıl oyunlarda FPS düşüşüm çok olur mu? Valorant CS:GO hikayeli oyunlar ve internette gezinmek için kullanıuyorum işlemcim i5 12400F MSI Ventus 2X 3060 ekran kartım var site güvenilir mi? Tavsiye eder misiniz? X1 Pro Max ve Ultra modelleri de mevcut ama X1 Pro, X1Pro Max ve X1 Ultra modellerinde sadece ultrada sensör 1tık daha iyi kalıyor ama diğer özelliklerinin hepsi aynı siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 aydır X1 Pro Max kullanmaktayım. 4K Hz de yüzde 10, 8K da ise yüzde 20 işlemci kullanıyor. Fiyatına göre harika mouse.

Hocam ben tutuş şekli olarak claw ve palm kullanıyorum o anki isteğime bağlı değişiyor iki tutuş için de uygun mu X1 Pro modelini alacağım siyah mı almalıyım beyaz mı

Hocam ben tutuş şekli olarak claw ve palm kullanıyorum o anki isteğime bağlı değişiyor iki tutuş için de uygun mu X1 Pro modelini alacağım siyah mı almalıyım beyaz mı?

Benim de tutuşum sizin gibi, uygundur hocam. Ben mouse padimle uyuyor diye siyah tercih ettim ayrıca kutu içinden çıkan grip tapeyi taktım böyle duruyor.

Dosya Ekleri

• f3d34fc2-ad9a-4ffe-a83e-a98ff1e1893a.jpg
    f3d34fc2-ad9a-4ffe-a83e-a98ff1e1893a.jpg
    161,7 KB · Görüntüleme: 64

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı