Superlight 2 vs Sora 4K Wireless vs Lamzu Atlantis

deniz.temel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bu üç ürün fazlasıyla önerilenler arasında sizce hangisini almalıyım? (Elim orta-küçük arası 18).
Sebepleriyle birlikte söylerseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WLMouse Beaat X bakabilirsin. İstemezsen Sora 4K al. Ben Sora 4K'nın yanına Beast X aldım. Ayrıca Beast X'in magnezyum kalitesi Finalmouse'dan iyi deniyor.

Benim çok bir fikrim yok fakat takip ettiğim bir kanal var üçünü de detaylı incelemiş. Onlara bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yanlış bilgi

Buna da göz atabilirsiniz. Dongle TR içerisinde olmadığı için 4000hz çalışacaktır. Dongle bulabilirseniz 8000hz çalıştırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buna da göz atabilirsiniz. Dongle TR içerisinde olmadığı için 4000Hz çalışacaktır. Dongle bulabilirseniz 8000Hz çalıştırabilirsiniz.

Hayır. Ekstra alıcı satın almazsan 1000 Hz çalışır. Alırsan 4000 Hz kullanırsın. Kablosuz 8000 Hz fare yok. En babası kablosuz 4000 Hz, kablolu 8000 Hz veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı