Superlight 2 vs Sora V2

Bütçe
10000

thefalcon27

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iki fare arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim elim tutuş şeklim claw grip fotoğraf ekledim. Belli bir bütçe sıkıntım yok.
Beyaz olması şartıyla ve FPS ve günlük kullanımda üst seviye olmasını istiyorum, önerilerinize açığım.

1. mouse: logitech süperlight 2
2. mouse: sora v2

Sora V2'in 8.000 Hz için dongle almam lazımmış, masada kötü durur diye düşünüyorum gönlüm Superlight 2'den yana ama önerilere açığım, fikrinizi belirtirseniz sevinirim dostlar, iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• IMG_1141.jpeg
    IMG_1141.jpeg
    210,9 KB · Görüntüleme: 72
2 birazcık küçük fakat eliniz 20 cm'nin üstü değil ise alışırsınız elinizde hafif kalıyor. Sora 2'de güzeldir fakat Superlight 2'nin yazılım ve sensörü daha üstün. Güncelleme ile değerler aşırı şekilde arttı piyasanın şu an en iyisi eğer bir değişim olmadıysa. Keşke 4700-4600 civarındayken alsaydınız şimdi baya zam getirmişler. Bütçeniz var ise alın yok ise zorlamaya gerek yok Sora V2 alabilirsiniz.

Superlight 2'nin avantajı sadece Teknik destek ve yazılım, sensör.

Claw Grip'in tutuşuna uygun Superlight 2 Sora V2 biraz daha Palm Grip grubunda.

Superlight 2 için dongle'a gerek yok içinden çıkıyor fakat USB-C ile onu bağlamanız lazım o da kutunun içinden çıkıyor.

Merhaba iki fare arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim elim tutuş şeklim claw grip fotoğraf ekledim. Belli bir bütçe sıkıntım yok.
Beyaz olması şartıyla ve FPS ve günlük kullanımda üst seviye olmasını istiyorum, önerilerinize açığım.

1. mouse: logitech süperlight 2
2. mouse: sora v2

Sora V2'in 8.000 Hz için dongle almam lazımmış, masada kötü durur diye düşünüyorum gönlüm Superlight 2'den yana ama önerilere açığım, fikrinizi belirtirseniz sevinirim dostlar, iyi sosyaller.

Superlight 2'yi kendim kullanıyorum sora daha iyi diye biliyorum hangisi ucuzsa ve elinize uygunsa onu alın bence ufacık farklar var zaten.

Superlight 2'yi kendim kullanıyorum sora daha iyi diye biliyorum hangisi ucuzsa ve elinize uygunsa onu alın bence ufacık farklar var zaten.
Yok hocam sensör konusunda Hero 2 daha iyi. Bence de en ucuz hangisiyse o alınmalı çünkü Superlight 2'nin parası 5 bin'e gelmiş iyi bir mouse fakat parası cidden çok fazla.

2 birazcık küçük fakat eliniz 20 Cm'nin üstü değil ise alışırsınız elinizde hafif kalıyor. Sora 2'de güzeldir fakat Superlight 2'nin yazılım ve sensörü daha üstün. Güncelleme ile değerler aşırı şekilde arttı piyasanın şu an en iyisi eğer bir değişim olmadıysa. Keşke 4700-4600 civarındayken alsaydınız şimdi bayağı zam getirmişler. Bütçeniz var ise alın yok ise zorlamaya gerek yok Sora V2 alabilirsiniz.

Superlight 2'nin avantajı sadece Teknik destek ve yazılım, sensör.

Claw Grip'in tutuşuna uygun Superlight 2 Sora V2 biraz daha Palm Grip grubunda.

Superlight 2 için Dongle'a gerek yok içinden çıkıyor fakat USB-C ile onu bağlamanız lazım o da kutunun içinden çıkıyor.

Yorumunuz için teşekkürler, elim bileğim çok büyük değil küçük, kavrama noktasında claw grip en rahat olan Superlight 2'si onu tercih ediyorum, o halde. İndirim gelirmi acaba, 5.500 fiyata çıkmış. Beklesem mi biraz bütçe sorunum yok ama, pahalıda almak istemiyorum.

Yorumunuz için teşekkürler, elim bileğim çok büyük değil küçük, kavrama noktasında claw grip en rahat olan Superlight 2'si onu tercih ediyorum, o halde. İndirim gelirmi acaba, 5.500 fiyata çıkmış. Beklesem mi biraz bütçe sorunum yok ama, pahalıda almak istemiyorum.
Birkaç gün bekleyebilirsiniz fakat pek ineceğini zannetmiyorum yıl bitmeden önce 4.700 civarlarındaydı keşke o zamana denk gelseymişsiniz. Bir anda fiyatını görünce ben de şaşırdım. Alan aldı artık.

İsterseniz teşhir ürünü satan var, vitrinde sergilenenlerden bunlar ucuz oluyor sıfır ayarında.

Son düzenleme:
Birkaç gün bekleyebilirsiniz fakat pek ineceğini zannetmiyorum yıl bitmeden önce 4.700 civarlarındaydı keşke o zamana denk gelseymişsiniz. Bir anda fiyatını görünce ben de şaşırdım. Alan aldı artık.

İsterseniz teşhir ürünü satan var, vitrinde sergilenenlerden bunlar ucuz oluyor sıfır ayarında.

Hocam şu linke bir bakar mısınız dolandırıcı olma ihtimali var mı?
Link

Hocam şu linke bir bakar mısınız dolandırıcı olma ihtimali var mı?
Link
Attığı fatura bu karekod okutuyorum karekod farklı bir şeyler çıkıyor.

Dosya Ekleri

• d82432a8-f057-437f-9b6b-fe72136c5533.jpeg
    d82432a8-f057-437f-9b6b-fe72136c5533.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 59
Ben kendi IPhone'dan ekran resmi alıp okudum ama normal numara çıkıyor ekte belirttim

Sattığı yer Akakçe’nin yeri Sarı site gibi düşünebilirsiniz. Karekod sizi nereye atıyor?
Sizde karekod nereye atıyor ? Amazondan aldığı yazıyor farkettiyseniz, sol tarafta.

Dosya Ekleri

• IMG_1149.jpeg
    IMG_1149.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 55

Technopat Haberler

Geri
Yukarı