Elektronik Superlux HD681 1300TL

• Konuyu başlatan Deiinzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 829
Makaleler
2
İlk siparişe özel indirim ile 1316 TL'ye geliyor. Bu fiyatta ne için kullanırsanız kullanın daha iyi bir kulaklık yok. Dediğim oyun için de geçerli müzik dinlemek için de film izlemek için de. Stok fiyatı zaten bayağı iyi, bu indirimle beleş fiyata geliyor.

Bu kulaklığı aldıktan sonra kendime kızdım, bunca zaman neden almadım diye. Düşük bütçede nasıl böyle bir kulaklık var çözememiştim.

Bu kulaklık ses kartı falan da istemiyor, anakartınız çok kötü değilse rahatça kullanırsınız. Fakat daha iyisini söyleyeyim. Sheinden alacağınız 30 TL'lik bir DAC ile kulaklığı çok daha iyi hale getiriyorsunuz. Kalite anlamında aşırı fark olmasa da, ses seviyesi anlamında bariz fark var.

Kulaklığın eksi diyebileceğim çok bir yönü yok. Bazı kişilere rahat gelmemiş, o da kişisel bir şey. Pedleri sert. Ve yarı açık olduğu için izolasyonu kötü, çok sesli ortamlardaysanız çok uygun değil. Fakat müzik dinlerken sesli ortam olsa da duymuyorsunuz.

Aktif olarak kullanıyorum. Dediğiniz gibi Shein'den alınan 30 TL'lik Dac ile ses seviyesi artıyor ve bende ses kalitesi de arttı özellikle bass kısmı daha bariz.

Bu paraya alternatifi olmayan bir kulaklık. Belki konfor anlamında iyi olmayabilir ama bende sorun yaratmadı saatlerce kullanıyorum ve pek bir şikayetim olmadı.

Oyun için vs. de kullanılabilir gayet ses kasılıyor hem de çoğu oyuncu kulaklığından daha iyi bir ses kasmaya sahip. Müzik-Film içinse tam anlamıyla dehşet bir kulaklık fiyatına göre sahnelemesi efsane mid-tiz çok net.

Aktif olarak kullanıyorum. Dediğiniz gibi Shein'den alınan 30 TL'lik DAC ile ses seviyesi artıyor ve bende ses kalitesi de arttı özellikle bass kısmı daha bariz.

Bu paraya alternatifi olmayan bir kulaklık. Belki konfor anlamında iyi olmayabilir ama bende sorun yaratmadı saatlerce kullanıyorum ve pek bir şikayetim olmadı.

Evet bass anlamında ciddi bir artış oldu, 30 TL'lik DAC ile bile böyle artışı görünce kulaklığın tam potansiyelini merak etmiyor değilim. Konfor anlamında benim de hiç şikayetim olmadı, aksine en önemli olan terletme konusunda çok iyi. Yarı açık olduğu için yazın bile çok terletmiyor.

Konuda yeterince övülmüş. Fiyatına göre iyi. Maalesef hem kafa bandı hem kulaklık pedleri konforsuz. Tizler sibilansa teşne. Popüler markaların kulaklıklarına, ses karakterine aşinaysanız basları da önceden kullandığınız çoğu kulaklığa göre tatmin edici olmayacaktır. Gitar, yaylı, vokal tarzı mid odaklı müzik dinliyorsanız epey memnun olursunuz. Enstrüman ayrımı, sahne genişliği de yine popüler markaların ürünlerine göre şaşırtıcı olacaktır.

Kulaklıktan bağımsız tek sorun ürüne özel bir indirim veya kupon vs yok. Böyle başlıklar açılıyor bazen, ben konsepte oturtamıyorum açıkçası.

Konuda yeterince övülmüş. Fiyatına göre iyi. Maalesef hem kafa bandı hem kulaklık pedleri konforsuz. Tizler sibilansa teşne. Popüler markaların kulaklıklarına, ses karakterine aşinaysanız basları da önceden kullandığınız çoğu kulaklığa göre tatmin edici olmayacaktır. Gitar, yaylı, vokal tarzı mid odaklı müzik dinliyorsanız epey memnun olursunuz. Enstrüman ayrımı, sahne genişliği de yine popüler markaların ürünlerine göre şaşırtıcı olacaktır.

Kulaklıktan bağımsız tek sorun ürüne özel bir indirim veya kupon vs yok. Böyle başlıklar açılıyor bazen, ben konsepte oturtamıyorum açıkçası.

Tizler bana niyeyse çok normal geldi, çok doğal ve okey bir haldeydi. İnternette çok yorum okudum, tek böyle duyan benim herhalde. Hatta EQ denedim, stok hali kadar iyi olmadı hiçbiri. Ve dediğin gibi ilk kullanışta bir değişik gelir, beklentiyi de karşılamayabilir. Ama ses profiline alışınca anlıyorsun kaliteyi.

Öbür konuda haklısın, ben de aynı düşünüyorum. Fakat son zamanlarda böyle çok konu gördüm. Madem bunlara herkes okey, ben niye açmayayım dedim. Ve sonuç olarak indirimi en iyi değerlendirecek ürün bulmak asıl olay.

Cok ovuldugu icin bir sure alip kullanmistim. Dogru EQ ile fiyatinin ustunde ama ozel bir şey sunmuyor. Malzemesi ve konforu direk fiyatini yansitiyor. Ayni fiyatlara belki biraz daha yuksek fiyatlara satilan kulakliklardan ses performansi daha iyi ama onlar kadar konforlu degil. Amac ses se bu fiyata daha iyisi yoktur buyuk ihtimalle.

Cok ovuldugu icin bir sure alip kullanmistim. Dogru EQ ile fiyatinin ustunde ama ozel bir şey sunmuyor. Malzemesi ve konforu direk fiyatini yansitiyor. Ayni fiyatlara belki biraz daha yuksek fiyatlara satilan kulakliklardan ses performansi daha iyi ama onlar kadar konforlu degil. Amac ses SE bu fiyata daha iyisi yoktur buyuk ihtimalle.

Evet öyle, zaten konforu ve malzemesi de çok iyi olsa fiyatı iki katı olacak. Şahsen kulaklığın ana amacı ses vermek olduğundan en çok oraya odaklanıyorum. Bu fiyata böyle başka bir kulaklık olmadığı için en kötü bir denenmesi gerekiyor. Ve referansların çoğu konfor odaklı olmuyor zaten, en azından bu bütçede. Ben daha önceki kulaklıklarımda konfor sorunu yaşamayan biri olarak bunda da hiç yaşamadım, birkaç yakınıma da denettim onlar da aynı şekilde sorun yaşamadı. Yani genel düşünmek lazım, benim kulağım kafa yapım seçici mi değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı