SuperMicro X8-DAL-i + Dual Xeon X5650 Mac Kurulur mu?

KelebekTayyar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Sistem özellikleri:
Anakart: SuperMicro X8DAL-i
İşlemci: 2x Xeon X5650 (1366pin)
Grafik kartı: Birden fazla grafik kartı var. Duruma göre herhangi birini kullanabilirim. İçlerinden teknik sebeplerle "kullanamazsın" diyeceğiniz kart var mı?
XFX Ati HD 6850
HP Quadro 2000
MSI Nvidia GTX 970 4G
120Gb HiLevel ssd
1TB Samsung Sata hdd

Şu an Win10 kullandığım Workstationuma MAC kurmak istiyorum. Birkaç sorum olacak;
1- Donanım olarak sistemime MAC OS X El Capitan kurabilir miyim? (Soruyu daralmak bakımından en güncel olan El Capitan ı baz alarak soruyorum.)
2- Hangi sürüm işletim sistemini önerirsiniz?(Yani en günceli El Capitan şuan stabil durumda mı bilmiyorum. O sebeple eski sürümleri de içine katarak soruyorum.)
3- Dual boot bu sistemde mümkün müdür? Yani sistemimde 1 adet ssd bir adet de hdd mevcut. Gelecek cevaba göre Win10'u da kullanmak istediğimi düşünürsek; Ya bir ssd daha alacağım ya da mevcut donanımdan ya hdd ya da ssd'ye MAC kuracağım.
4- Xeon işlemciler için i7'lere göre kurulum sırasında veya sonrasında farklı sonuç veya basamaklarla karşılaşmak mümkün mü?

Foruma ilk girişim ve ilk konum. Bu şekilde direkt bir konu ile girdiğim için üzgünüm. Ancak bulduğum birçok faydalı bilginin sonucunda hem tecrübelerimi paylaşmak, hem de forumdaki dostların bilgilerinden faydalanmak için uzun süre forumda kalacağım gibi görünüyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

GTX 970 kullanmalısın.
El Capitan kurabilirsin.Ancak Yosemite daha uygun.
Dual Boot mümkün.
Bir fark olmayacaktır. Ancak elbette kurulum aşamasında hata alırsan bazı komutlar girmen gerekebilir. Bunlar içinde gerekirse konu açarsın, bizde yardımcı oluruz.
[SUCCESS] Supermicro X8DAL-I & Dual Xeons X5675

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı