Steam Supernova-DS22 bundle - $45.69

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gider Humble Bundle choice alabilirsiniz bunun yerine, hem ucuz hem de daha kaliteli oyunlar.

Bu tür oyunları Steam TL iken 80 kuruşa falan alıp kart kasardım. 45 doları yer içerim daha çok zevk verir. Oyun sektörüne katkı olacakmış, yapma ya öyle mi? 10 adet Steam hesabı açıp büyük destek sunabilirsiniz çok umursuyorsanız. Neyin fiyatının ne kadar olması gerektiğini çoğu kişi biliyor, çocuk yok karışınızda.

Oyunun yapımcısı kendi oyunlarını böyle savunup övmez. Bu fiyata 11'i geçtim 20 30 adet indie alinir zorlasaniz. Gider 6 aylik Humble Bundle paketi alirsiniz hatta. Ustune bir de tavuk doner gomersiniz. Bunlaru alacagina git 2 3tane buyuk oyun al.

Oyunlar acayip hoşuma gitti. Özellikle Avokado Bulmaca Arayışı tam fiyatını hak eden bir yapım olmuş. İndirimdeki fiyatından yani 8.35$ kesinlikle değerlendirilmeli. Bu fiyata oyun nerede? Sons of the forest yanında halt etmiş (!)

Ben de 30 dolar. Ki 30 dolar'ı gidip Last of us'a veririm daha mantıklı.
Ama bu bundle alırsan 6 ayrı indie yapımcıya para gidecek yani büyük katkı vereceksin oyun sektörünün gelişmesine.
Bu ekonomide kimse katkı yapmak için oyun almıyor, oyun oynamak için alıyorlar. Kimsenin oyun sektörünü düşündüğünü sanmıyorum burada.

Hocam oyun sektörünü düşünüyoruz diyelim. Bunu mu alacağız illa bu nedir arkadaş 10-15 tane dangoz oyun. Fiyata bak bir de sanki çok ucuzmuş gibi atmış. Ali Ataberk bir daha görmeyeyim koçum.

Hocam oyun sektörünü düşünüyoruz diyelim. Bunu mu alacağız illa bu nedir arkadaş 10-15 tane dangoz oyun. Fiyata bak bir de sanki çok ucuzmuş gibi atmış. Ali Ataberk bir daha görmeyeyim koçum.
Paketin içinde birbirinden harika her biri benzersiz tarzda 11 oyun var nasıl böyle bir şey söylersin (!)

Oyun sektörünün düşünmesi gereken oyuncular asıl yoksa oyunlara erişimi zorlaştırırlarsa kimse para vererek oyun almaya çalışmaz.

Hocam oyunlar çok düşük kalite ve amatör gözüküyor.

Ama onu geçtim, bazıları Dead Cells gibi bir oyuna falan laf atacak halde sırf indie diye, bunlara ne yaparlar bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…