Asla alınmaz.$75 dolardan 45 dolara düştü. Bu paketin içinde birbirinden harika her biri benzersiz tarzda 11 oyun var türü sevenler kaçırmasın.
![]()
SuperNova-DS22 on Steam
store.steampowered.com
Bu ekonomide kimse katkı yapmak için oyun almıyor, oyun oynamak için alıyorlar. Kimsenin oyun sektörünü düşündüğünü sanmıyorum burada.Ama bu bundle alırsan 6 ayrı indie yapımcıya para gidecek yani büyük katkı vereceksin oyun sektörünün gelişmesine.
Hocam oyun sektörünü düşünüyoruz diyelim. Bunu mu alacağız illa bu nedir arkadaş 10-15 tane dangoz oyun. Fiyata bak bir de sanki çok ucuzmuş gibi atmış. Ali Ataberk bir daha görmeyeyim koçum.Ben de 30 dolar. Ki 30 dolar'ı gidip Last of us'a veririm daha mantıklı.
Bu ekonomide kimse katkı yapmak için oyun almıyor, oyun oynamak için alıyorlar. Kimsenin oyun sektörünü düşündüğünü sanmıyorum burada.
Paketin içinde birbirinden harika her biri benzersiz tarzda 11 oyun var nasıl böyle bir şey söylersin (!)Hocam oyun sektörünü düşünüyoruz diyelim. Bunu mu alacağız illa bu nedir arkadaş 10-15 tane dangoz oyun. Fiyata bak bir de sanki çok ucuzmuş gibi atmış. Ali Ataberk bir daha görmeyeyim koçum.
Oyun sektörünün düşünmesi gereken oyuncular asıl yoksa oyunlara erişimi zorlaştırırlarsa kimse para vererek oyun almaya çalışmaz.Ben de 30 dolar. Ki 30 dolar'ı gidip Last of us'a veririm daha mantıklı.
Bu ekonomide kimse katkı yapmak için oyun almıyor, oyun oynamak için alıyorlar. Kimsenin oyun sektörünü düşündüğünü sanmıyorum burada.
Hocam oyunlar çok düşük kalite ve amatör gözüküyor.$75 dolardan 45 dolara düştü. Bu paketin içinde birbirinden harika her biri benzersiz tarzda 11 oyun var türü sevenler kaçırmasın.
![]()
SuperNova-DS22 on Steam
store.steampowered.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.