Superonline 1.000 Mbps paket ile yüksek ping almak

• Konuyu başlatan 37x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 171

37x

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Turkcell'le alakalı bir problemim var, öncelikle internetim 1000/50 ancak CS2'de ping sorunu yaşıyorum. Minimum pingim 50 ancak 3-4 gün önce 35 idi pingi azaltma yöntemini bilen biri varsa yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Turkcell'le alakalı bir problemim var, öncelikle internetim 1000/50 ancak CS2'de ping sorunu yaşıyorum. Minimum pingim 50 ancak 3-4 gün önce 35 idi pingi azaltma yöntemini bilen biri varsa yazarsa çok sevinirim.
Ethernet kablosu kullanabilirsin.

Valve'nin birden fazla sunucusu var. ISP ile kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Türkiye için 50 ping normal değerler, paket lose yoksa kurcalama ayarlarını.

Counter-Strike 2'de her zaman aynı sunucuya bağlanmıyorsunuz. Birkaç gün önce 35 ms ping alırken bağlandığınız sunucular ile şu anda 50 ms ping alırken bağlandığınız sunucular farklı lokasyonlarda olabilir.

Bu sorun internet hızıyla alakalı değil, bufferbloat sorunu. Mevzu özetle, video indirme gibi aşırı acelesi olmayan bir paketle oyundaki hareketiniz gibi aşırı acelesi olan bir paketin aynı sıradan modemden geçmesi. Bunu daha iyi anlamak ve çözümünü öğrenmek için bu videoyu izleyebilirsiniz.

Lakin, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi CS özelinde bu ping değerleri genel manada normal.

Bu sorun internet hızıyla alakalı değil, Bufferbloat sorunu. Mevzu özetle, video indirme gibi aşırı acelesi olmayan bir paketle oyundaki hareketiniz gibi aşırı acelesi olan bir paketin aynı sıradan modemden geçmesi. Bunu daha iyi anlamak ve çözümünü öğrenmek için bu videoyu izleyebilirsiniz.

Lakin, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi CS özelinde bu ping değerleri genel manada normal.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler ancak Turkcell'i farklı bir arkadaşım benimle ayni binada yaşamasına rağmen pingi 22-23'e kadar düşebiliyor, o kısmı tam anlayamadım.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler ancak Turkcell'i farklı bir arkadaşım benimle ayni binada yaşamasına rağmen pingi 22-23'e kadar düşebiliyor, o kısmı tam anlayamadım.
Eğer servera kadar her şey aynıysa olay bufferbloat olabilir. İlgili video size yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı