Daha fazla
- Meslek
- Esnaf
Artık Araptelekom değil, 2018'den beri TÜRK TELEKOM. Hisse dağılımı aşağıdaki gibidir.Bizde de aynı şey oldu. Buradan itibaren kötüleyeceğim firmayı, çünkü böyle bir firma sokakta şube açıp millete internet satıyoruz diyememeli. Vodafone'dan bile kötü internet sağlayan araptelekom'un müşteri hizmetleri ile görüşüp tahahüt bittikten sonra 50 Mbps yaptırdık. Ondan sonra oldu olanlar... İnternette 1 gün sonra her dakika kopma (1 Mbps düşme) ve internet hızının tamamını vermeme sorunu ile karşı karşıyayız. Müşteri hizmetlerini aradık dalga geçer gibi "kutuyu kontrol edin", "VDSL2 mi?", "interneti açıp kapatın." deyip yüzümüze kapadı telefonu. Yahu sen kendini ben "Türk" internet sağlayıcısıyım diye "Türk" milletine satıyorsun. "Türk" dediğin insanlara kötü hizmet veriyorsun? Vallahi şaka gibi. Yerli internet sağlayıcısı 2 tane 3 tane adam gibi vardır toplasan. Berbat hizmet, berbat isim seçimi. Bunu anlatmamın sebebi ise Turkcell'de böyle bir şey yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben de yakın zaman da Turkcell'e geçeceğim.
100 değil 1000 megabit asıl internetin. Fibet zaten en az 149 megabit oda 1990'lı yıllardaydı, artık VDSL2 bile o hızı sağlıyor. Fiber paketler en az 500-1000 megabit oluyor. 25 30 hızla indirmeniz normal. Dediğiniz gibi vanayı açmışlardır. Tahahütü bitecek kullanıcılar için özel olarak açıyorlar vanaları. 100 megabit alırsanız direkt müşteri hizmetlerini arayın. Bir daha olursa da altyapınızdaki fiber internet sağlayıcılarını sorgulayın. Eğer gereken hızı veremiyorsa üyeliğinizi iptal etmek zorundalar. Tahahüt dahi olsa kanun gereği iptal etmek zorundalar.
- Türkiye Varlık Fonu (%61,68)
- Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı (%25)
- Halka açık (%13,32)
Ayrıca Türk Telekom (eskiden TTNET'ti) yıllardır kötü zaten? Bu yeni bir şey değil ki. En iyi interneti sağlayan operatör TurkNET.
Yaşadığın sorunları olur da Superonline'da yaşarsan Türk Telekom deneyiminden farksız olacak çünkü Superonline'da bütün sorunları Türk Telekom'a bildiriyor. Aynı zımbırtının laciverti gibi bir durum oluyor sonra. (xDSL altyapı için geçerli, fiber için değil.)
Türk Telekom Mobil'den çok memnunum. Kurumsal hattım var gayet de güzel hizmet alıyorum, Allah nazarlardan korusun. Sabit internet konusunda berbat oldukları gerçeği yıllardır değişmedi.
TurkNET'de böyle bir durum yok, keşke en başından beri TurkNET kullanıcısı olsaymışım.
Varsa TurkNET Fiber kullanın, yoksa da Superonline Fiber kullanın. Türk Telekom'dan uzak durun.