A AEWJAB Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #21 Evan MacMillan dedi: Superonline sözleşmesini okudum, bana uygun gibi geldi. Şöyle bir imkanım var mı; ADSL bağlantımı iptal etsem ve boş port açılsa onu VDSL'e dönüştürme imkanları var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ADSL port başka VDSL başka, o portları şuan başka kişiler kullanıyor o kullananlardan birilerinin çıkması lazım ki siz geçesiniz.
Evan MacMillan dedi: Superonline sözleşmesini okudum, bana uygun gibi geldi. Şöyle bir imkanım var mı; ADSL bağlantımı iptal etsem ve boş port açılsa onu VDSL'e dönüştürme imkanları var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ADSL port başka VDSL başka, o portları şuan başka kişiler kullanıyor o kullananlardan birilerinin çıkması lazım ki siz geçesiniz.
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #22 AEWJAB dedi: Hocam ADSL port başka VDSL başka, o portları şuan başka kişiler kullanıyor o kullananlardan birilerinin çıkması lazım ki siz geçesiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni bir port açılamaz mı?
AEWJAB dedi: Hocam ADSL port başka VDSL başka, o portları şuan başka kişiler kullanıyor o kullananlardan birilerinin çıkması lazım ki siz geçesiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni bir port açılamaz mı?
A AEWJAB Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #23 Evan MacMillan dedi: Yeni bir port açılamaz mı? Genişletmek için tıkla... Açılabilir arayıp sormanız lazım.
Evan MacMillan dedi: Yeni bir port açılamaz mı? Genişletmek için tıkla... Açılabilir arayıp sormanız lazım.
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #24 AEWJAB dedi: Açılabilir arayıp sormanız lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için, zahmet ettiniz.
AEWJAB dedi: Açılabilir arayıp sormanız lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için, zahmet ettiniz.
A AEWJAB Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #25 Evan MacMillan dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için, zahmet ettiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
Evan MacMillan dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için, zahmet ettiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim