Superonline 1000 TL router önerisi

Hocam dünyada yaygın olarak Wi-Fi 5 kullanılıyor. Cihazların desteklemesi zaten daha öncelerden başlıyor, önemli olan modemlerin değişmesi, Wi-Fi 6 destekli modemler henüz piyasayı domine etmedi. Hâlâ Wi-Fi 5 destekli modemler ağırlıklı olarak satılıyor. AliExpress üzerinden alınan ürünlere pek güvenmiyorum. Intel diye aldığım Wi-Fi çipi farklı bir marka olarak geldi, Intel Driver Assistant sürücüsünü kuramadı anladım ki ürün Intel değilmiş üstünde de bir şey yazmıyordu. Yorumlara baktığımda herkes memnun kalmış fakat böyle sorunlar oluyor.

Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Bende ZTE modem olduğu için fiber şifresi alamıyorum sanırım. Amacım Turkcell'in verdiği modeme TV+ Ve router bağlayıp Wi-Fi'sini kapatmak ve Router bağlayıp Wi-Fi için daha güçlü sinyal gücü olan bir router bağlamak.

Peki bu Modemi alsam ve router olarak kullansam Wi-Fi 6 desteklemeyen akıllı televizyonumu bağlayabilir miyim?

Hocam televizyonunuz Wi-Fi 4 destekli bile olsa Wi-Fi 6 modeme bağlanabilirsiniz. Zira Wi-Fi 6’nın içinde 4 ve 5 desteği de mevcut.
Kısaca şöyle açıklayayım;
Wi-Fi 4: 802.11n
Wi-Fi 5: 802.11n/ac
Wi-Fi 6: 802.11n/ac/ax
Desteklerine sahip, yani aşağıdan yukarıya doğru bir destek yok fakat yukarıdan yani Wi-Fi 6’dan 4’e doğru bir destek var. İstediğiniz cihazla bağlanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…