Superonline 16Mbps Pakette 11Mbps Hız Sorunu

feneferk43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Turkcell Superonline 16Mbps 75 GB AKK paketim bulunmakta. Fakat hızım en fazla 11Mbps olabiliyor. Nedeninin de altyapıdan kaynaklandığını söylüyor müşteri temsilcileri. Fakat sorun şu: benim adil kullanım kotam bitti, Speedtest ile test yaptığım zaman 1.67Mbps çıkıyor ve yaklaşık 3-4 kez aramama rağmen herhangi bir gelişme yaşanmadı, bu durumda ne yapabilirim? Altyapım kötüyse kime ve nasıl yenilettirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı problem baş göstermişti. Müdürlüğe gitmeme rağmen kimse bir şey yapmadı benim paketim 16 Mbps 100GB AKK'ye sahip ve sırf Türk Telekom'un sorumsuzluğu yüzünden verim alamıyordum ve hala alamıyorum BTK'ya şikayet etmeyi dene, ben denedim hiçbir şey olmadı ama sen denemek isteyebilirsin. Ama mutlaka hat sahibi kayıt olup hat numarası ile beraber şikayet etmeli ve şikayetini güzelce dile getirmeli. İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline kullanıyorum Türk Telekom'a mı gitmem gerek hocam?

ADSL hizmetinde hangi servis sağlayıcıdan hizmet alırsanız alın bu işlerle Türk Telekom ilgilenir, çünkü altyapının sahibi Türk Telekom'dur. Şu anda kullanmakta olduğunuz servis sağlayıcınızdan destek almayı deneyebilirsiniz.

ADSL hizmetinde hangi servis sağlayıcıdan hizmet alırsanız alın bu işlerle Türk Telekom ilgilenir, çünkü altyapının sahibi Türk Telekom'dur. Şu anda kullanmakta olduğunuz servis sağlayıcınızdan destek almayı deneyebilirsiniz.
Hocam az önce Superonline'ı aradım, hız sorunumun iç tesisattan olduğunu söylediler. Yani ankastre kutusundan modeme kadar gelen kabloda dediler. Ben bu iç tesisatı yenilesem 16 alır mıyım dedim, Türk Telekom size en fazla 11Mbps hız veriyor diyor. Ne yapmam gerek, gitsem Türk Telekom bayisine olumlu sonuç çıkar mı?

Türk Telekom bayisine değil, bölgenizdeki müdürlüğe gitmeniz gerekiyor, bayiye giderseniz bu konu hakkında sizi müdürlüğe yönlendireceklerdir. Eğer iç tesisatınızı değiştirmek istiyorsanız ileriye dönük olacak şekilde ankastre kutudan CAT6 kablo çekin, ileride fiber veya VDSL geldiğinde tekrar değiştirmenize gerek kalmaz.

Bölgenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne giderek önce sorununuzu anlatın ardından "Ben daireme eksiz yeni bir kablo çektim, geri kalan bağlantı sizin sorumluluğunuzdadır" diye şikayetinizi iletin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı