Çözüldü Superonline 2 aydır internet yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Superonline kullanıyorum. 25 Mbps internet paketi var. İki ay önceye kadar bir sorun yoktu. Ekim ayının başında ne olduysa çok yavaşladı ve hızı çok dalgalı olmaya başladı. Sürekli ping giriyor. Bir ara düzelir gibi oldu. Genel olarak Wi-Fi'da bir sorun var. Sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum ve hız kontrolü, güncelleme, resetleme vs. yapıyorlar. Bazen sorun çözülüyor bazen ise çözülmüyor. Paketin bitmesine en az altı ay var ama böyle ömür geçmiyor. 5 Mbps indirme almam gerekirken 1.3'ten fazlasını göremiyorum ve sürekli indirme hızı çakılıp tekrar artıyor. Nasıl çözeyim, ne yapayım, kime ne diyeyim?

Klasik sorular sorulmadan önce cevaplarını vereyim:
Evde Wi-Fi kullanan her cihazda bu sorun var.
Modemin yanında olmak fark yaratmıyor. Sinyal güçlendirici de var zaten.
Belirli bir zamanda yaşanmıyor.
Kablolu internet de kullanıyoruz.
TV+ da kullanıyoruz.

Sorun modem değiştirince çözüldü.

Son düzenleme:
Sorun modem değiştirince çözüldü.
İnternet deneyiminizi kötü etkileyen modemin modelini hatırlıyorsanız bahsedebilir misiniz?

Yeni modemi SO mu sağladı? SO sağladıysa hangi altyapı için ve ne kadar ücretle sağladığından bahsedebilir misiniz?
Veya modemi siz alıpta mı kurulumunu yaptınız?

İnternet deneyiminizi kötü etkileyen modemin modelini hatırlıyorsanız bahsedebilir misiniz?

Yeni modemi SO mu sağladı? SO sağladıysa hangi altyapı için ve ne kadar ücretle sağladığından bahsedebilir misiniz?
Veya modemi siz alıp da mı kurulumunu yaptınız?

Ücreti hatırlamıyorum. 2018 ve sonrasında bu modemden iki tane kullandım. Geçen ahara kadar devam etti kullanım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı