Superonline 200Mbit internette 3 cihazda farklı hızlar

@Taptic bu bahsettiğiniz problemlerden kurtulmak için açtığınız bir konu falan var mı?

Son zamanlarda bende DNS ile ilgili problem yaşıyorum. Wi-Fi kanalı otomatikte iken arada bir DNS kapanıyor, kanal seçince ise oyunlarda ping değerleri yükseliyor.
Saçma bir durum.

Bu da benim az önce test ettiğim lakin bir indirme yaptığımda indirme başlar başlamaz çat diye 5 mb/sn ye iniyor ve öyle kalıyor örneğin youtube. Bu daha yükseltilmiş hali 400kb/sn ile iniyordu. Bir bilsem sebebi tam olarak ney? Büyük ihtimal yukarda, arkadaşın dediği gibi kısma

Vpn olarak öneriniz var mı ?

Superonline'nin kasti bir yavaşlatma vs. yaptığını düşünmüyorum. Mod arkadaş haklı öyle bir şey olsa hepimiz etkilenirdik. 10 yıldır Superonline fiber kullanan biri olarak ara sıra altyapı yetersizliği yüzünden hız düşmesi yaşasamda bilinçli yavaşlatma vs. yaşamadım hiç. Bence sorun yaşayan arkadaşlar müşteri hizmetleriyle konuşsun. Olmadı tüketici hakem heyetine gidin.

Hocam sizin yaşadığınız soruna benzer bir sorun yaşıyorum. 200 Mbps net var bende de Superonline ve indirme hızım çok düştü. Steam/epic gibi yerlerde. Speedtest'te normal değerler alıyorum. Sıkıntı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…