Superonline 2020'de verilen modemin iadesini istiyor

Arkadaş herkese iyi forumlar.
Yanılmıyorsam 2020 Haziran-Temmuz aylarından birinde tamamen bilinçsiz kardeşimin almış olduğu VDSL 24 Mbps paketinin bu ay taahhüdü bitiyor. Ben de aboneliği devam ettirmeyip iptal ettireceğim. Şu an kullandığım modemin markası Huawei HG658 V2 bu modemin sıfırı Ürün1,Ürün2 300-340TL(iki senede zam vs geldiği halde) eğer modemi iade etmezsek 700TL bedel ödememiz gerektiğini söylüyor Superonline ki kendileri eminim toplu alım vs gibi durumları olduğu için o zamanın bile piyasa fiyatının altına temin etmişlerdir. Bir de iki senelik ikinci el modem durumunda cihaz şu an, olması gerekenin kat ve kat üzerine fiyat çıkarıyorlar. 2020 yılına ait bir sözleşme örneği buldum burada 24Mbps'de modem kullanım ücretiyle bende sözleşmede yazan bu ücreti ödüyorum yani hem kullanım ücreti ödüyorum fatura içinde hem de ikinci el olmuş modemi 2020'ninde şuanın da ederinin kat ve kat üstünde fiyat çıkarmaya çalışıyorlar. Zaten sözleşmeye de net modem ücreti yazılmamış "ona göre bedeli alınır" bla bla bir şeyler yazmışlar. Modemi iade etmek istemiyorum ya da daha cüzü bir miktar çıkmış olsa ödeyip başka firmadan yeni aboneliğimde kullanmak istiyorum fakat bu saçma durumla karşılaştım. Daha önce başına böyle bir durum gelen varsa ya da bir çözüm yolu gösterecek varsa çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.
İade ederken imzaladığın forumu al, götür suratlarına çarp.

İade ederken imzaladığın forumu al, götür suratlarına çarp.
😂😂Gerçekten çok doğru söylüyorsun da bunlar ondan da anlamaz sonra suçlu biz oluruz.Adamların kaygısı yok kafalarına göre sözleşme dayatıyorlar ama devran elbet bir gün dönücek.Modemi iade edicem elimde eski bir ttnet modemim varmış eski eşyalarımın arasından buldum bakınca bunla türknet'den 80+ mbps ile 140TL'ye devam edicem.Birde utanmadan aynı 24mbps paketi 140TL'ye tekrar teklif etmişler taahhütlü hemde :)

Sonuç nedir, ne yaptınız?
Dönüş yapıcaklar, dönüşten sonra devam etmiyeceğime dair bir dilekçe ile modemi vericekleri kargo adresine göndericem.

Modem duruyorsa iade edin. O modem için 700 TL ceza ödeyeceğinize aynı paraya kendine güzel bir modem alırsınız zaten.
Evet iade edicem zaten o para edicek bir modem değil şimdilik eski ttnet modemimle idare edicem daha sonra güzel birşey alabilirim.

Dönüş yapıcaklar, dönüşten sonra devam etmiyeceğime dair bir dilekçe ile modemi vericekleri kargo adresine göndericem.

Evet iade edicem zaten o para edicek bir modem değil şimdilik eski ttnet modemimle idare edicem daha sonra güzel birşey alabilirim.
TürkNet modem sağlamayacak mı?

Öyle bir kampanyaları yok muş. @500498 , @TurkNet Destek Ayşegül
Adresimi sorgulattığımda karşıma çıkan ekran:
ww.png

Modem kampanyası adresten adrese değişiyor mu ki!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı